20 / 04 / 2024

iett ramazan seferleri saatleri

iett ramazan seferleri saatleri

İETT Ramazan hattı seferleri hangi saatlerde düzenlenecek? İETT Ramazan hattı İstanbullular'ı hangi camilere taşıyacak? İstanbul'da Ramazan ayında sefere konular İETT Ramazan hattı güzergahı nedir? İşte İETT Ramazan hattı güzergahı ve saatleri...

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

İETT Ramazan hattı saatleri!

İETT Ramazan hattı seferleri hangi saatlerde düzenlenecek? İETT Ramazan hattı İstanbullular'ı hangi camilere taşıyacak? İstanbul'da Ramazan ayında sefere konular İETT Ramazan hattı güzergahı nedir? İşte İETT Ramazan hattı güzergahı ve saatleri...

Rönesans Sayfiye'de şimdi al peşinatı gelecek Ramazan ayında öde!

Satış sürecine devam edilen Rönesans Sayfiye projesinin Ramazan ayı kampanyası dahilinde yüzde 1 peşinat ödeniyor. Kalan yüzde 24'lük kısmın ödemesi ise önümüdeki yıl gerçekleşiyor. Projede teslimler 16 ay sonra gerçekleşecek...

İETT Ramazan hattı otobüsleri 24 saat çalışacak!

Ramazan ayında çalışan Eyüp-Beyazıt hattına ilaveten bu yıl Yenikapı etkinlik alanından Cevizlibağ Metrobüs İstasyonu’na ve Maltepe etkinlik alanından - Uzunçayır Metrobüs İstasyonu’na da hatlar konularak 15 dakikada bir sefer yapılacak.

Ramazan ayında Sayfiye'den ev alanlar peşinatı 1 yıl sonra ödeyecek!

Ramazan ayında Sayfiye'den ev alanlar peşinatı 1 yıl sonra ödeyecek. Peşinat ödemesi haricinde kalan kısım içinse anlaşmalı bankalardan konut kredi kullanılabilecekler. Konut sahibi olacaklar gelecek ramazanda peşinatlarını ödemiş olacaklar.

Starwood Hotel'den Ramazan kampanyası!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, bugün ramazan ayını kutlamak amacıyla, ödüllü sadakat programı Starwood Preferred Guest ® (SPG ®) üyeleri için oluşturduğu özel bir teklifi duyurdu.

Ramazan ayında oteller yüzde 50'ye varan indirim uyguluyor!

Ramazan ayının tatil sezonuna rastlaması nedeniyle Ege'deki birçok tesis yarı fiyatına varan indirimler yaptı. Türkiye'nin en pahalı turistik destinasyonları arasında yer alan Çeşme'de günlük "her şey dahil" 72 liraya tatil yapmak mümkün hale geldi.

Kayseri Park’ta Ramazan etkinlikleri başlıyor!

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Ayın Sultanı Ramazanı büyük bir coşkuyla karşılıyor. Kayseri Park’ta Ramazan eğlenceleri 28 Haziran 2014 Cumartesi günü yani yarın başlıyor.

Kemer-Antalya arası deniz otobüsü seferleri başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl bir süre kullanılan ancak daha sonra seferler iptal edilerek Yat Limanı'na demirlenen deniz otobüslerini bakımdan geçirerek Antalya-Kemer arasındaki seferleri tekrar başlattı.

M1 Merkez Kartal AVM Ramazan etkinlikleri!

Sunay Akın ile Mahya Işıkları Söyleşileri ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Ramazan Sohbetleri M1 Merkez Kartal AVM'de düzenlenecek. M1 Merkez Kartal AVM 11 Ayın Sultanı'nda ziyaretçilerini bekliyor...

Goldmaster'den ramazan kampanyası!

Tasarımı, kalitesi ve uygun fiyatlarıyla sektörün öncü markaları arasında yer alan GoldMaster, Ramazan’a özel 3 farklı “ Ramazan Paketi Kampanyası ” hazırladı. Hazırlanan paketlerde çeşitli kampanyalar bulunuyor.

M1 Merkez Konya AVM'de ramazan programları başlıyor!

28 Haziran – 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan boyunca Fasıl, Sihirbaz, Meddah, Aşuk Maşuk Show, Gölge Oyunu, Hacivat – Karagöz Perde ve Çocuk Etkinlikleri yine M1 Merkez Konya AVM’de gerçekleştirilecek.

Şah inn Paradise Ramazan’da tatil yapılmaz algısını değiştirdi!

Şah inn Paradise Ramazan’da tatil yapılmaz algısını değiştirdi. Alternatif turizmin lider markası Şah Inn Paradise, Antalya’nın saklı cenneti Kumluca’ daki tesislerini yenileyerek 8. sezonuna “merhaba” dedi.

iett ramazan seferleri saatleri Haberi

iett ramazan seferleri saatleri


İETT her Ramazan ayında hizmete sunduğu Ramazan hattı uygulamasını bu yıl da devam ettirerek İstanbullunun Ramazan ayında ulaşımını daha da kolaylaştıracak. 24 saat çalışacak hatlar devreye sokulurken, Ramazan ayına özel hatlar da 15 dakikalık ara ile ring seferler düzenleyecek. Ayrıca bu yıl Ramazan ayına özel etkinlik alanlarından metrobüs duraklarına da hatlar konulacak.

Ramazan ayı boyunca, 24 saat esaslı hizmet verecek hat sayesinde vatandaşlar tarihi yarımada üzerinde bulunan Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt, Süleymaniye, Şehzadebaşı, Hırka-i Şerif, İskenderpaşa, Fatih, Mihrimah Sultan ve Eyüp Sultan camilerini ziyaret etme fırsatı bulacak. Ramazan ayına özel olarak Beyazıt-Eyüpsultan arasında hizmet verecek Ramazan Hattı’nda 5 otobüsle 7 gün 24 saat sefer yapılırken araçlar geceleri 20 dakika, gündüzleri ise yarım saatlik arayla ring seferi yapacak. Ramazan ayı boyunca kesintisiz...