24 / 04 / 2024

ığdır kiralık gayrimenkul

ığdır kiralık gayrimenkul

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Iğdır'da yer alan 2 adet gayrimenkulü kiraya verecek.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Kiralık konut piyasasında kısır döngü!

Türkiye’de son dönemlerde kiralık konut piyasasında yaşananları “Penrose Merdiveni” yapısına benzeten Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, Penrose merdiveninin tanımını ve neden konut piyasasını buna benzettiğini bugünkü köşe yazısında anlattı.

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? 

Konutların turizm amaçlı kiralanması konusunda yapılan yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Kiralık konut arzı artacak, kira fiyatları düşecek: ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da!

Kiralık konut arzının yükseltilmesi için hayata geçirilmesi planlanan “günübirlik kiralık evler” düzenlemesinin haftaya Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Günlük kiralık evlerle ilgili yeni yasal düzenleme yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ekim ayı ile birlikte günlük kiralık evlere yeni yasal düzenlemelerin getirileceğini açıkladı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

ığdır kiralık gayrimenkul Haberi

ığdır kiralık gayrimenkul

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Iğdır'da yer alan 2 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 24 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TAŞINMAZLAR KİRALANACAKTIR
Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğünden:
1) Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ne ait Iğdır İli Ziraat Bölge Şefliğine ait 1 ve
2 kapı nolu 2 adet ambar ihaleyle kiraya verilecektir.
2) İhale, 24/11/2020 tarihinde saat 14.00’ de Kars Şeker Fabrikası – Toplantı Salonunda Açık İhale usulüyle ve gerekirse açık artırma usulüyle yapılacaktır.
3) İhaleye katılacaklardan istenilen belgeler aşağıda belirtilmiştir. Belgelerin aslı yerine fotokopi yahut suretlerinin verilmesi halinde, bunların noterden onaylı olması gerekmektedir.
a) GERÇEK KİŞİLERDEN,
a1) Teklif mektubu,
a2) Teminat belgesi
a3) İmza sirküleri,
a4) Temsil durumunda noterden onaylı vekaletname,
a5) Şartnamenin İstekli tarafından imzalanmış bir örneği,
a6) İkametgah belgesi,