26 / 04 / 2024

ığdır miras kavgası

ığdır miras kavgası

Iğdır'da İman Tazegün (55) miras sebebiyle tartıştığı kardeşi Hüseyin Tazegün'ü (46) namaz kıldığı esnada tabancayla başından vurarak öldürdü. Tazegün, cinayetten sonra otomobiliyle Nahcivan'a kaçtı.

Hisseli tapu nasıl satılır? Miras kalan evin kardeşlerden birine devredilmesi için ne yapılmalıdır?

Hisseli tapu üzerinde gerçekleştirilen işlemler diğer tapu türlerine kıyasla farklıdır. Özellikle “Hisseli tapu nasıl satılır?” sorusu sıklıkla sorulan sorulardan biridir. İşte bu soruların yanıtları!

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yemen hükümetinden UNESCO dünya mirası listesinde yer alan caminin yıkılmasına tepki!

Yemen hükümeti, İran destekli Husilerin kontrolündeki başkent Sana'da bulunan, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) dünya mirası listesindeki tarihi En-Nehreyn Camisi'nin yıkılmasına tepkili.

Iğdır'da miras kavgası: 1 ölü!

Iğdır'da İman Tazegün (55) miras sebebiyle tartıştığı kardeşi Hüseyin Tazegün'ü (46) namaz kıldığı esnada tabancayla başından vurarak öldürdü. Tazegün, cinayetten sonra otomobiliyle Nahcivan'a kaçtı.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Düzce’de miras kavgası: 1 ölü!

Düzce'de iki kardeş arasında miras kavgası çıktı. Hasan Akça, ağabeyi Mevlüt Akça'nın evine pencereden girip yatağında uyurken tüfek ile vurarak öldürdü.

Yıldırım Holding'te miras kavgası!

10 bini aşkın çalışanı bulunan Yıldırım Holding'te miras kavgası başladı.Mehmet Yıldırım'ın vefatı sonrasında  Hüseyin Can ve Sahra Cansu Yıldırım, kendilerine ait malların tespiti ve hisse devirleri için dava açtı. 

Miras nasıl paylaştırılır?

Sağken malını istediği şekilde tasarruf edebilen kişi miras paylaşımını nasıl yapmalıdır? Miras nasıl paylaştırılır?

Cevahir Holding'de başlayan miras kavgasında sular durulmuyor!

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.

Hasankeyf için UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne başvuruldu mu?

Türkiye’nin Ilısu Barajı göl suları altında kalma tehlikesi bulunan antik kent Hasankeyf için Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi’ne başvurmadığı öne sürüldü.

Yürüyen Köşk, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne Aday!

Atatürk’ün bir çınar ağacının dalının kesilmemesi için temellerinden kaydırdığı Yürüyen Köşk’ün UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne alınması konusunda Yalova Belediyesi’nin hazırlık çalışmaları sürüyor. İşte çalışmanın ayrıntıları...

ığdır miras kavgası Haberi

ığdır miras kavgası

Ankara´da yaşayan emekli memur İman Tazegün, ölen babasından kalan mirası paylaşmak için Iğdır’ın  Aralık ilçesine gitti. Sözcü'de yer alan habere göre; İnan Tazegün, kardeşi Hüseyin Tazegün’den payını talep etti. Kardeşler arasında tartışma çıktı. İddiaya göre; Hüseyin Tazegün, ağabeyine, “Sen yıllar önce hakkını aldın, senin hakkın yok” dedi. Tartışma kardeşlerin  yakınlarının araya girmesiyle sona erdi.

NAMAZ KILARKEN VURDU

Fakat aynı günün akşamında, Hüseyin Tazegün namaza durdu. İman Tazegün de arkadan yaklaştığı kardeşinin başına bir el ateş etti. Evli ve 3 çocuk babası sahibi olan Tazegün, olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Otomobiliyle olay yerinden kaçan İman Tazegün, 37 kilometre uzaklıktaki Dilucu Sınır Kapısı’ndan geçti ve Nahçıvan´a gitti. Polis, İman Tazegün'ü yakalamak için çalışma başlattı.

Yağmur Ünal'dan miras kavgası...