24 / 04 / 2024

ıgdırda beşiktaş ilköğretim okulu

ıgdırda beşiktaş ilköğretim okulu

Iğdır Aralık'ın koyu Beşiktaşlı Kaymakamı, Beşiktaşlılar'ın da desteğiyle açtığı siyahbeyaz ilkokulda köy çocuklarının makus talihini değiştirdi. Sınıflara Metin-Ali- Feyyaz, Baba Hakkı gibi isimlerin verildiği ilkokulda, 80 öğrenci öğrenim görüyor...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa ihalesinin ilk oturumu bugün! 

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut fonksiyonuna sahip arsasını satışa çıkardı. Açık artırma usulü ile satışa çıkarılan arsanın ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirilecek.

Beşiktaş'a açık hava müzesi kurulacak!

Beşiktaş'ta Kabataş-Mecidiyeköy–Mahmutbey metro hattı kazılarında ortaya çıkan ve İstanbul’da ilk Türklerin izleri olarak yorumlanan kurgan tipi mezarlar için açık hava müzesi kurulacağı açıklandı. 

Beşiktaş'ta bu yıl 1.140 adet konut satıldı!

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçesi olan Beşiktaş'ta 2018 yılının ilk 7 ayında toplam 1.140 adet konut satıldı...

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan 3 katlı villa 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 19 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş Dikilitaş imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dikilitaş Camii ve Mahmut Erseven İlköğretim Okulu'nun bulunduğu alanın imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Beşiktaş’ta Akıllı Saha Projesi başladı!

Beşiktaş Belediyesi Türkiye’nin ilk ve tek en kapsamlı akıllı şehir projesi olan “Akıllı Saha” çalışmalarına başladı.

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve tek Almanca hazırlıklı okulu Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor. Almanya’da doğup büyüyen Türk hocaların gireceği derslerde öğrenciler, haftada 20 saat Almanca eğitimi alacak.

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi 2019'da açılacak!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü-Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'nın yaptığı ilk toplantıda, Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi'nin kuruluşu için ilk adım atıldı.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

ıgdırda beşiktaş ilköğretim okulu Haberi

ıgdırda beşiktaş ilköğretim okulu

Iğdır Aralık'ın koyu Beşiktaşlı Kaymakamı, Beşiktaşlılar'ın da desteğiyle açtığı siyahbeyaz ilkokulda köy çocuklarının makus talihini değiştirdi. Sınıflara Metin-Ali- Feyyaz, Baba Hakkı gibi isimlerin verildiği ilkokulda, 80 öğrenci öğrenim görüyor.


Iğdır'ın Aralık ilçesine bir yıl önce atanan Kaymakam Tolga Kamil Ersöz, makamını Beşiktaş armaları ve Kartal heykeliyle adeta Beşiktaş standına çevirecek kadar fanatik bir Beşiktaş taraftarıydı. İlk iş olarak, yaptığı incelemelerde derslik ve bina sıkıntıları olduğunu belirlediği köy okullarını, devletin sağladığı imkânlarla bakım ve onarımdan geçirmeye başladı. Ardından köylere yeni okullar kazandırmak için neler yapabileceğini düşünen Ersöz, sonunda ilginç bir projeyi hayata geçirdi. Geçen eylülde, Iğdır Beşiktaşlılar Derneği'ni kuran Ersöz, Beşiktaşlı hayırseverlere ulaşıp, toplanacak paralarla köylere yeni okullar yaptırmak için harekete geçti. Başkanı olduğu derneğe aralarında Iğdır'da çeşitli okullarda görevli Beşiktaşlı...