19 / 04 / 2024

Iglo Architects ödül

Iglo Architects ödül

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

RIBA Uluslararası Ödülü için 30 bina açıklandı!

Birleşik Krallık Mimarlar Enstitüsü (RIBA - The Royal Institute of British Architects), ilk uluslararası mimarlık yarışması olan RIBA Uluslararası Ödülü için yarışacak 30 binayı açıkladı.

Iglo Architects'e uluslararası ödül!

Iglo Architects tarafından tasarlanan ve Tuzla'da Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, World Architecture Community'nin ödülünü kazandı. İşte ayrıntılar...

Salon Architects İnovatif Mimarlık ödülü aldı!

Salon Architects kurucu ortağı Y.Mimar Alper Derinboğaz, The Plan Awards 2015’de “İnovatif Mimarlık” Ödülü’nü alarak uluslararası bir başarıya imza attı.

ICI Fabrika projesi World Architecture Community ödülü aldı!

Iglo Architects’in tasarladığı ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, mimarlık ve iç mimarlık dünyasının nitelikli uluslararası dijital mecralarından biri olan World Architecture Community’nin ödülünü kazandı…

En iyi mimari proje ödülü 'Avcı'nın!

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Binası, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Mimari Proje' ödülüne layık görüldü. Tasarım, termal labirent sisteminin kullanıldığı bir proje olarak öne çıkıyor.

Türkiye Müteahhitler Birliği Sign Of The City Awards'ta ödül aldı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahitler Birliği (TMB) Binası, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Sign of the City Awards'ta "En İyi Mimari Proje" ödülüne layık görüldü.

Türkiye Müteahitler Birliği Binası "Yılın En İyi Uluslararası Projesi" ödülüne layık görüldü!

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahitler Birliği (TMB) binası, İngiltere'nin en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Building Awards 2014'te "Yılın En İyi Uluslararası Projesi" ödülüne layık görüldü...

Türkiye Müteahitler Birliği binası Building Awards 2014'te ödül aldı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahitler Birliği (TMB) binası, İngiltere'nin en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Building Awards 2014'te "Yılın En İyi Uluslararası Projesi" ödülüne layık görüldü.

Iglo Architects ödül Haberi

Iglo Architects ödül

Iglo Architects, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen iF Design Awards’un Münih’te gerçekleşen ödül töreninde ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası ile "Ofis/Endüstri Yapıları" kategorisinde ödül aldı.


Iglo Architects tasarımı ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, Almanya’nın en eski bağımsız tasarım organizasyonu olan ve IF International Forum Design tarafından düzenlenen IF Design Awards 2017’de, “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödüle layık görüldü.


Dünyanın farklı ülkelerinden bağımsız uzmanların oluşturduğu 58 kişilik jürinin 5500 başvuruyu değerlendirdiği organizasyonda “Ürün”, “Ambalaj”, “İletişim ve Hizmet Tasarımları”, “Mimari ve İç Mimari Tasarımlar” kategorilerinin yanı sıra “Profesyonel Konsept Tasarımlar” kategorisinde de ödüller sahiplerini buldu.


Tasarımcılar, ödüllerini 10 Mart 2017 tarihinde Münih’te bulunan ve etkileyici mimari atmosferiyle dikkat çeken BMW Welt’te düzenlenen IF...