24 / 04 / 2024

Iglo Architects ofis ürünleri

Iglo Architects ofis ürünleri

Iglo Architectst ofis yapısı, modern kurgulanan çalışma alanları, özgün malzeme seçimleri, rafine detayları ve kurumsal renklerle yaratılan dinamik çözümleriyle bankacılık hayatının ciddiyetini dengeleyerek renkli ve yaratıcı bir çalışma ortamı sunuyor.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Asitane’nin İstanbul’daki ofisinde Iglo Architects imzası!

Iglo Architects, film ve fotoğraf prodüksiyon şirketi Asitane’nin İstanbul’daki ofisini dizayn etti. Asitane, çalışan konforunun ve verimliliğinin maksimum düzeyde tutulduğu, sıcak ve dinamik bir iç mekan olarak hayata geçirildi.

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Dakar Tren Garı bu ay açılıyor!

Senegal’de toplamda 21 farklı noktada hayata geçirilecek olan tip tren garı projelerinin ilki niteliğindeki Dakar Tren Garı bu ay içinde açılış yapacak. Tren garının danışmanlığını Iglo Architects üstlenmişti. 

Iglo Architects ile ofis tasarımlarına yeni soluk!

Iglo Architects, Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğinde mimari ve iç mimari projelere imza atıyor. Şirket, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlker Apaydın için yeni muaynehane tasarladı. 

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

Blox Haliç III projesini Iglo Architects tasarladı!

Iglo Architects tarafından tasarlanan, 9.500 metrekare inşaat alanına sahip Blox Haliç III projesi, Kağıthane Vadisi’ne hakim, geniş ve ferah yaşam alanları, sosyal olanakları ve açık havada manzaranın keyfine varılacak teraslarıyla, şehrin merkezinde konforlu ve modern bir yaşam vadediyor.

Iglo Architects, Ömerli Park Evleri'ni tasarladı!

Iglo Architects tarafından Ömerli’de tasarlanan Ömerli Park Evleri, kullanıcılarını Riva Deresi ile buluşturmayı ve doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

Iglo Architects ofis ürünleri Haberi

Iglo Architects ofis ürünleri

Türkiye’de ve yurt dışında farklı konseptlerde ödüllü projelere imza atan Iglo Architects‘in tasarladığı 6.500 m² alana sahip ofis, çağdaş çalışma alışkanlıkları çerçevesinde tasarlanan iç mekanları ve özenle entegre edilen detaylarıyla elegan, ferah ve dinamik bir çalışma ortamı sunuyor.

Iglo Architects, toplam 6 kata yayılan ofisin tasarımında, iç mekanları fonskiyonel ve bütüncül tasarım kriterlerini baz alarak şekillendirmiş ve açık ofis sistemini kullanarak daha akışkan çalışma alanları elde etmiş. Yapının giriş bölümünde, kurumsal kimliği en iyi şekilde yansıtabilmek adına, farklı malzemeler bir arada kullanılmış ve nitelikli detaylar elde edilmiş. Ofis yapısının bu katında karşılama mekanları ile toplantı salonları yer almış. Siyah granit ve Carrera mermerin yansıttığı ağırbaşlı hava, ahşap kullanılarak dengelenmiş ve kullanılan dikey perdeler, hem yüksek tavan ve cam cepheli bu...