29 / 03 / 2024

İgt Usta İnşaat adres

İgt Usta İnşaat adres

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nejmettin Bozyiğit tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ali Baki Usta'nın annesi Vafiye Usta vefat etti!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta'nın annesi Vafiye Usta vefat etti. AND Gayrimenkul taziye ilanı yayınladı. 

Usta Kompozit Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usta Kompozit Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Volkan Usta imzasıyla kuruldu.

1071 Manzara iletişim!

Ankara Dikmen'de inşa edilen 1071 Manzara projesinde 7 blokta 240 daire yer alıyor. Nisan 2019'da teslimlerin yapılacağı proje Usta İnşaat imzasını taşıyor.

Dikmen 1071 Manzara teslim tarihi!

Usta İnşaat tarafından Ankara Dikmen'de hayata geçirilen projede 7 blok ve 240 daire ve 28 adet cadde dükkanı tasarlandı. İşte Dikmen 1071 Manzara teslim tarihi...

1071 Manzara 5 Kasım'da satışa çıkıyor!

Usta İnşaat kalitesiyle bütünleşerek hayata geçirilen “1071 Manzara” lansmanı 5 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleştiriliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın usta eğitimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı " İnşaat sektöründe nitelikli iş gücü " sloganıyla başlattığı usta eğitimlerine devam ediyor.

1071 Kadıköy'de metrekaresi 6 bin TL!

1071 Kadıköy projesi Usta İnşaat imzasıyla Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor. 1071 Kadıköy projesinde dairelerin metrekare fiyatları 6 bin 250 TL ile 7 bin 500 TL arasında değişiyor.

Fikirtepe 1071 Kadıköy teslim tarihi!

Fikirtepe 1071 Kadıköy projesinde konut satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Usta İnşaat'ın projesi 1071 Kadıköy projesinde 560 konut, 31 ticari ünite yer alıyor...

1071 Kadıköy Evleri fiyatlar!

1071 Kadıköy Evleri projesi Fikirtepe Hızırbey Caddesi'nde yükseliyor. Usta İnşaat'ın projesi 1071 Kadıköy Evleri'nde daireler Haziran 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

İgt Usta İnşaat adres Haberi

İgt Usta İnşaat adres

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi konusu:
İnşaat: Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...