25 / 04 / 2024

İhale başvuru merkezi

İhale başvuru merkezi

Bir ihaleye başvuruda bulunacağınızı farz edelim. "İhale başvuruları nereye yapılır?" Diye merak ediyorsanız, ihale başvurularının nereye yapılacağı hususu ile ilgili detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kaymakamlık sınavı 2023: ÖSYM kaymakamlık sınavı başvuru tarihi belli oldu! Son dakika...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 3 Aralık'ta yapılacak İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuru tarihi belli oldu. Peki 2023 kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilenler...

Kamu İhale Kurumu memur alımı! Detaylar ve başvuru linki burada!

Kamu İhale Kurumu KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. 26 Nisan 2023’de Resmi Gazete’de yayımlanan ilan doğrultusunda, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından memur alımı yapılacağı duyuruldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...

ÖSYM çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 28 Nisan!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 15 farklı kadroda memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar, başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar belli oldu.

Subay ve astsubay alımı için başvuru şartları açıklandı! İşte 2023 MSÜ başvuru ekranı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM, 2023 yılı için subay ve astsubay alımları başvurularını almaya başladı. Geç başvuru süreci de online olarak başlatıldı. Alınacak olan subay ve astsubaylar için gerekli detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

POMEM duyurdu! 12 bin polis alınacak! Sınavlar başlıyor! İşte başvuru ayrıntıları

Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 12 bin öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Sınav tarihini açıklayan kurumdan son dakika açıklaması geldi. Peki POMEM başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar.

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Çiftçilere ücretsiz dağıtım başladı! 15 ayrı başvuru merkezi oluşturuldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kemerburgaz’daki İSTAÇ Katı Atık Merkezi’nde, atıkların geri dönüşümüyle ısıtılan seralarda ürettiği fideleri, İstanbullu çiftçilere ücretsiz dağıtıyor. Dağıtım için 15 ilçe ve 166 mahallede başvuru noktası kuruldu.

Selçuk Gençlik Merkezi Projesi yarışması için 260 başvuru!

İzmir'in tarihi, doğal ve kültürel değerleriyle öne çıkan ilçesi UNESCO Kenti Selçuk'ta, mülkiyeti belediyeye ait olan 7263 m2'lik arazi içerisinde özellikle genç nüfusa hitap edecek Kültür ve Gençlik Merkezi proje tasarım yarışmasına rekor seviyede başvuru oldu.

TOKİ Konya Meram'da 499 konuta 7 bin 412 başvuru geldi!

İnşa edilecek konut sayısının yaklaşık 15 katı başvuru gelince Mevlana Kültür Merkezi'ndeki kura çekilişinde yoğunluk yaşandı. Çekilen kura sonucu 7 bin 412 başvuru sahibinden 499'u konut hakkı kazandı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi AVM projesi için başvuru yapıldı!

Ümraniye Küçükbakkalköy'de yapımı başlayan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında yapılması planlanan 288 mağazalık alışveriş merkezi projesi için Emlak Konut GYO tarafından bakanlığa başvuru yapıldı.

Kahramanmaraş'ta 424 kent için yağun başvuru!

Kahramanmaraş'ta 424 kent için yağun başvuru geldi. Onikişubat Belediye Başkanı Belediyemiz de bu çalışmaya Hanefî Mahçiçek, başvuruların yapıldığı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ne gelerek, kayıtlar hakkında bilgiler aldı.

İstanbulkart Uzunçayır Başvuru Merkezi taşındı!

İETT, İstanbulkart Uzunçayır Başvuru Merkezi'nin taşındığını açıkladı. Peki İstanbulkart Uzunçayır Başvuru Merkezi nerede? İstanbulkart Uzunçayır Başvuru Merkezi nereye taşındı? İşte İstanbulkart Uzunçayır Başvuru Merkezi'nin yeni adresi...

İETT’nin İstanbulkart mobil başvuru merkezi Esenler’den hizmete başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği, antenli temassız kart teknolojisine dayanan bir elektronik bilet olan ve 2009 yılından bu yana kullanılan İstanbulkart’a daha kolay ulaşım sağlamak için İETT Mobil Başvuru Merkezi’ni hizmete açıyor...

İhale başvuru merkezi Haberi

İhale başvuru merkezi

İhale başvuruları nereye yapılır?

İhalelere yönelik başvuru yolları şikayet ve itirazen şikayet şeklinde karşımıza çıkıyor. İhale başvurularının yapılacağı yerler de bu ihale başvuru yollarına göre değişkenlik gösteriyor.


Asıl sorumuz olan "İhale başvuruları nereye yapılır?" ın yanıtı 3 Ocak 2009 Cumartesi günü 27099 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Yönetmelik kapsamında yer alıyor. Söz konusu hükümler 9. maddede bulunuyor.


Başvuruların yapılacağı yerler

MADDE 9 – 

(1) Şikayet başvuruları ihaleyi yapan idareye, itirazen şikayet başvuruları ise Kuruma, elden veya posta yoluyla yapılır.

             

(2) Dilekçeye eklenen bütün belgeler; belgelerin adları, sayfa sayıları, asıl/tasdikli/fotokopi vb. olduklarını gösteren iki nüsha dizi pusulası ile birlikte sunulur.

             

(3) İdare tarafından dizi pusulası ekindeki bilgi ve belgelerin dizi pusulasında belirtilen...