26 / 04 / 2024

İHK Holding İbrahim Halil Korkmaz

İHK Holding İbrahim Halil Korkmaz

İHK Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Korkmaz, sıfırdan başladığı iş hayatıyla adından söz etttiriyor. Korkmaz 5 yılda 50 otel açmayı hedefliyor.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Babacan Holding'den yeni projeler yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ana faaliyet alanı inşaata turizm, lojistik ve enerji sektörlerini de ekleyerek büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Polat Holding, Macaristan'da 2 gayrimenkul projesi yapacak!

Adnan Polat bir yandan babası ve kardeşleriyle ortak olduğu İbrahim Polat Holding’in en büyük projesi Piyalepaşa’yı yönetmeye devam ediyor, bir yandan da kendi şirketleriyle önümüzdeki beş yılda 3 milyar doları bulan yatırımlara yön vermeye hazırlanıyor.

Erdemoğlu Holding çalışanlarını ev sahibi yapıyor!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Adana- Dörtyol'da kurulacak 3.7 milyar dolarlık tesisin açılışına Cumhurbaşkanını davet etti. Erdemoğlu, yeni yatırımların sırada olduğunu belirtti.

İHK Holding 5 yılda 50 otel açacak!

İHK Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Korkmaz, sıfırdan başladığı iş hayatıyla adından söz etttiriyor. Korkmaz 5 yılda 50 otel açmayı hedefliyor.

Babacan Holding'ten 1.5 milyar liralık üç yeni proje yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2017 ve 2018 içinde 3 yeni projeye daha başlayacaklarını ve projelerin toplam yatırım değerinin 1.5 milyar lira olacağını açıkladı.

Babacan Holding, yabancı yatırımcılar için öngörülerini paylaşacak!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturan İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor.

İHK Holding İbrahim Halil Korkmaz Haberi

İHK Holding İbrahim Halil Korkmaz

ÇIRAKLIKTAN başlayan macerası onu önce esnaf lokantası yamaklığına, oradan otel işletmeciliğine ve ardından reklam sektörüne taşıyan bir isim bu haftaki konuğumuz. Sıfırdan şirketler kurup işinin başına geçti ya da işlerini sürdüremeyen firmaları devir alıp yeniden yapılanma ile kısa sürede başarıya ulaştırdı. 1992'de küçücük bir oteli devir alarak ilk girişimini başlatan İbrahim Halil Korkmaz, bugün iHK Holding'in kaptanlığını yürütüyor. 


İHK Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Korkmaz 47 yaşında. 1960'ta Şanlıurfa'dan İstanbul'a göç eden ailenin üç çocuğundan biri. İstanbul doğumlu. Yedi yaşma geldiğinde babasının elinden tutarak götürdüğü Kapalıçarşı'da beş yıl çıraklık yapıyor. Okulundan geri kalan zamanının büyük bir bölümü burada geçiyor. Ayrıca dedesine Beyazıt'taki esnaf lokantasında yardım ediyor. Doğubank'ta manifatura dükkanı işleten babası işlerini başka bir şehre taşımaya karar verince Antalya...