18 / 04 / 2024

ihlas kristal evleri görselleri

ihlas kristal evleri görselleri

Kristal Şehir satış fiyatları minimum 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Beylikdüzü'nde İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından hayata geçirilen proje 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor...

Kristal Şehir daire fiyatları!

Kristal Şehir daire fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları haberimizde yer alıyor

Kristal Şehir iletişim!

Kristal Şehir iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından inşa edilen Kristal Şehir Beylikdüzü Evleri'nde satılık daire fiyatları 176 bin liradan başlayarak yükseliyor...

İhlas Kristal Evleri resimleri!

İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından yükselen İhlas Kristal Evleri resimleri haberimizde yayınlanıyor...

İhlas Kristal Evleri adres bilgileri!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen İhlas Kristal Evleri adres bilgileri, konum ve ulaşım bilgileri ilgili detaylar haberimizde yer alıyor

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

İhlas Kaplıca Evleri'nde aidat isyanı!

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ndeki Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde yaşayanlar isyan etti. İhlas’a bağlı bir şirketin, site yönetimini yaptığı Kuzuluk’ta, tek bir devre mülkten 1500 lira aidat aldığı ve 1470 daireden yılda 27 milyon lira kazandığı ortaya çıktı.

İhlas Marmara Evleri 4 Beylikdüzü iletişim!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaat çalışmaları gelecek Kasım ayında başlayacak. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri!

İhlas Marmara Evleri 4 1.249 adet konut halinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri ne zaman?

Yakuplu İhlas Marmara Evleri 4 ne zaman tamamlanacak?

İhlas Marmara Evleri 4 projesinde Kasım ayında inşaat çalışmaları başlayacak. Peki İhlas Marmara Evleri 4 ne zaman tamamlanacak?

İhlas Marmara Evleri 4 projesi Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinde inşaat çalışmaları Kasım'da başlıyor. 36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği İhlas Marmara Evleri 4 projesi İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi tarafından inşa edilecek.

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi imzası ile Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilecek olan İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım ayında başlayacak.

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

Manisa Turgutlu'daki İhlas Evleri 2.Etap Konutları teslim edildi!

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde konut üreten Huzurlu İnşaat’ın Manisa Turgutlu’da tamamladığı 64 dairelik ‘’İhlas Evleri 2.Etap’ anahtarları düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

İhlas Marmara Evleri 2.Kısım'a fitness salonu geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi hizmet vermeye başladı. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içine fitness salonu da yapılıyor.

Merzifon İhlas Evleri 1. Etap projesinin teslimleri yapıldı!

Huzurlu İnşaat A.Ş. Merzifon’da 65 dairelik İhlas Evleri 1. Etap Projesinin tamamlanmasının ardından düzenlenen açılış töreniyle anahtar teslimi yaptı.

Karabük İhlas Evleri 1. Etap Konutları teslim edildi!

Cazip seçenekler dahilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Huzurlu İnşaat, Karabük’te inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı.

ihlas kristal evleri görselleri Haberi

ihlas kristal evleri görselleri

İhlas Kristal Şehir Evleri, Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Daire teslimlerinin 2014 yılının Mart ayında yapılması planlanan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Kristal Şehir satış fiyatları 1+1'lerde 190 bin TL'den başlıyor. Projede; fitness salonu, buhar banyosu, spor sahaları, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi alanlara yer veriliyor.


Kristal Şehir ödeme


Minimum yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen İhlas Kristal Şehir Evleri ulaşım olarak toplu ulaşıma yakın mesafede bulunuyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor.


Kristal Şehir satış fiyatları


68 metrekare 1+1 daireler 190 bin TL, 98 metrekare 2+1 daireler 205 bin TL, 155 metrekare 3+1 daireler 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


İhlas Kristal Şehir Evleri adres bilgileri