29 / 03 / 2024

iicralık gayrimenkul fiyatları

iicralık gayrimenkul fiyatları

Amasya İli Merzifon İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 690 bin 500 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Amasya Merzifon Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? İşte tüm detaylar!

Gayrimenkul fiyatları, fahiş oranda arttı. Tüketicinin kiralık veya satılık konut sahip olması artık hayal oldu! Peki, fiyatlar neden yükseliyor? fiyatlarda geri dönüş bekleniyor mu? İşte tüm detaylar...

İnşaat maliyetlerindeki artış gayrimenkul fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat maliyetlerindeki artış gayrimenkul fiyatlarına nasıl yansıyacak? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı!

Türkiye’nin 5. büyük şehri ve en önemli turizm şehri olan Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı...

Gayrimenkul fiyatları enflasyonu yendi!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Abdurrahman Yıldırım, bugünkü köşe yazısında gayrimenkul fiyatlarındaki son durumu kaleme aldı.

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

Koronavirüsle hangi ilçede gayrimenkul fiyatları katlandı?

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da gayrimenkul fiyatlarının beş on katına kadar çıktığını söyledi. Aras, "Kiralar da tabii en az iki, üç katına çıktı. O yüzden Bodrum’da her yer artık altın değerine ulaştı" diye konuştu.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

iicralık gayrimenkul fiyatları Haberi

iicralık gayrimenkul fiyatları

Amasya İli Merzifon İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 690 bin 500 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.


İlanın detayı için