16 / 04 / 2024

ikea bayrampaşa ulaşım

ikea bayrampaşa ulaşım

Ikea Bayrampaşa mağazasına nasıl gidilir? Ikea Bayrampaşa adresi nedir? Ikea Bayrampaşa yol tarifi var mı? Ikea İstanbul Avrupa yakasında nerde var? İşte Ikea Bayrampaşa mağazasına ulaşım krokisi ile iletişim ve ulaşım bilgileri...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

İETT toplu taşıma ulaşım ücretleri tarifesinde son durum ne? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

İstanbul trafiğinde her gün kullandığımız otobüs, metrobüs, metro, marmaray, gemi gibi ulaşım araçlarının ücret tarifesi herkesin gündeminde. Yakın zamanda açıklacak olan okullarla birlikte gözler bilet fiyatlarında. İşte, 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bayrampaşa 1/5000 ölçekli nazım imar planındaki serbest ibaresinin iptaline ilişkin  plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planında Hmax. Serbest İbaresinin iptaline ilişkin 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm amaçlı imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçeleri, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Eski Bayrampaşa Cezzaevinin bulunduğu bölgede başlatılan kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Anahtar teslimine hazır olan daireleri gezen hak sahipleri, bugün teslim tutanaklarını imzaladı... 

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

ikea bayrampaşa ulaşım Haberi

ikea bayrampaşa ulaşım


Ikea İstanbul Avrupa yakasında Bayrampaşa'da Forum İstanbul'da bulunuyor. Peki, Ikea Bayrampaşa mağazasına nasıl gidilir? İşte yol tarifleri!  


İkea Bayrampaşa yol tarifi! 




Ikea Bayrampaşa mağazasına Topkapı yönünden E-5 Karayolu üzerinden gelirken Bayrampaşa Otogar sapağından dönülür, Metro otogar durağı solda bırakılarak durağından Kartaltepe Yıldırım Kocatepe'den sağa dönülerek Ikea Bayrampaşa mağazasına ulaşılır. 


Haliç Köprüsü üzerinden gelirken ise Bayrampaşa otogar sapağından saparak Ikea Bayrampaşa mağazasına ulaşmak mümkün. 


TEM otoyolu üzerinden Halkalı yönünden gelirken TEM- Aksaray Bağlantı Yolu'na girilir, Kuru Gıda Hali Otogar sapağından dönülerek otogar yolundan Ikea'ya ulaşılır. 


2. Köprü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden gelirken Hal- Otogar - Bayrampaşa sapağına girilir, TEM otoyolunun altından geçilerek Kuru Gıda Hali Otogar sapağına dönülür. otogar yolu takip edilerek Ikea'ya ulaşılır...


IKEA Bayrampaşa mağazasına İETT otobüsleri, metro ve metrobüsle ulaşım...