10 / 05 / 2024

ikea çocuk odaları

ikea çocuk odaları

Yarıyıl tatilinin keyfi, IKEA mağazalarında çıkıyor. IKEA, birbirinden güzel ürünlerle çocuklarını sevindirmek, onlar için hazırlanan aktivitelerle güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve tatilin keyfine keyif katmak isteyenleri bekliyor.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Çocuk odalarını ve çalışma alanlarını düzenlemek isteyen ailelere Mimar Figen Erdağ Demircan’dan altın değerinde öneriler. İşte 15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Gönye Proje Tasarım çocuk odaları tasarlıyor!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal öncülüğündeki Gönye Proje Tasarım ekibi, ele aldıkları tüm konut projelerinde çocukların yaş gruplarına göre çocuk odaları tasarlıyor…

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Koçtaş'tan çocuk odalarına özel tasarım!

Koçtaş okulların açılmasıyla birlikte çocuklarının odalarında yenilik yapmak isteyenler için birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte Koçtaş’ın hazırladığı birbirinden farklı tarzdaki çocuk odaları.

Rasch Bambino XVII ile çocukları peşinden sürükleyen duvar kağıtları!

Rasch markasının bebek ve çocuk odaları için özel olarak tasarladığı “Bambino XVII” duvar kağıdı koleksiyonu, çocukları kendi serüvenlerine çıkarıyor…

Confetti ile çocuk odaları bayram havasında!

Confetti, birbirinden renkli halılarıyla çocukların hayal dünyasını geliştiriyor. 23 Nisan’da çocuklarına hediye almak, odalarını masal dünyasının karakterleriyle süslemek isteyen ebeveynlere, eğlenceli seçenekler sunuyor

Legrand Ledli gece lambası ile çocuk odaları renkleniyor!

Legrand, çocukların sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını gökkuşağına çeviriyor. Ledli gece lambası ile Legrand, çocuklara rengarenk ve eğlenceli bir dünya sunuyor.

Legrand'dan çocuk odalarına renkli aydınlatmalar!

Legrand, kız ve erkek çocuklarının sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını aydınlatıyor.

Çilek mobilyalarla uyumlu aksesuarları ile beğeni topluyor!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarıyla da beğen topluyor. Son olarak, satışa sunduğu müzik çalar, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklığıyla, çocuk odalarında eğlenceye tam gaz devam ediyor.

DYO sağlıklı odalar için seçeneklerini sundu!

Anne ve babaların evde en çok özen gösterdikleri bölüm kuşkusuz çocuk odaları… Mobilyasından perdesine kadar tüm detayların titizlikle planlandığı odaların dekorasyonunda, kullanılan boyanın rengi kadar özellikleri de büyük önem taşıyor.

Aileler lüks çocuk odaları için 200 bin dolar harcıyor!

Milyoner aileler, filmlerde ya da televizyonlarda gördükleri odaları isteyen çocukları için kesenin ağzını açtı. Aslına benzemesi için hiçbir detayın atlanmadığı odalarda kale şeklinde yatak yer alıyor.

Çocuk Dostu Şehirler Projesi çalıştayı başladı!

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu ( UNICEF ), IKEA ve de Yüreğir Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen ''Çocuk Dostu Şehirler Projesi''nin Yüreğir Çocuk Eylem Planı Çalıştayı başladı.

ikea çocuk odaları Haberi

ikea çocuk odaları

Yarıyıl tatilinde çocukları, ilk dönemin yorgunluğunu atıp, 15 günü en güzel şekilde değerlendirmenin heyecanı sardı. Ücretsiz oyun alanı, restoranlarındaki çocuklara ayrılmış özel bölümler, menüde yer alan çocuklara özel yiyecekler, onlar için hazırlanan birbirinden keyifli aktiviteleriyle IKEA mağazaları, 24 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında, aileleri bekliyor.


Yarıyıl tatilinden beklenilen her şey IKEA’da…

IKEA, birbirinden güzel ürünlerle çocuklarını sevindirmek, onlar için hazırlanan aktivitelerle güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve tatilin keyfine keyif katmak isteyenleri bekliyor.

KNOPPARP 2'Lİ KOLTUK 279 (Kopyala)Renkli odalar için…

Çocukların seveceği yaşam alanları yaratmaya çok önem veren IKEA’dan, karne hediyesi ya da 2. döneme motivasyon sağlamak için alınacak rengarenk ürünler, odaları eğlenceli hale...