29 / 03 / 2024

Ikea Kartal mail adresi

Ikea Kartal mail adresi

Ikea Kartal iletişim bilgileri 0212 350 11 00 olarak belirlendi. Maya İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan proje İsveç markası olan Ikea'nın 3. mağazası olarak Kartal'da yükselecek.

IKEA Kartal nerede? Nasıl gidilir? IKEA Kartal adres!

IKEA’nın Türkiye’deki 6’ncı, İstanbul’daki 3’üncü mağazası Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Kartal’da hizmete açıldı.

IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor!

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

Anatolium Marmara AVM Kartal’da açılıyor!

MAYA Grubu’nun sahip olduğu AVM zinciri markası Anatolium Alışveriş Merkezleri'nin 3. Halkası Kartal'da açılıyor. Franchise haklarının MAYA Grubu’nda olduğu IKEA Türkiye’nin 6. mağazası da projede yerini alacak.

Maya Holding Kartal projesi ne zaman satışa çıkacak?

Maya Holding, Kartal'da içinde mobilya devir IKEA, alışveriş merkezi, ofis ve home ofislerin yer alacağı yeni bir proje hayata geçiriyor..

Maya Holding Kartal projesi yıl sonunda satışta!

Maya Holding'in Yılsan Holding arazisi üzerinde hayata geçirdiği Kartal projesinin hafriyat çalışmaları başladı. Yıl sonunda satışa çıkacak olan projede Ikea, alışveriş merkezi, ofis ve home ofisler yer alıyor.

Maya İnşaat Ikea Kartal ne zaman hizmete girecek?

Maya İnşaat Ikea Kartal projesi toplam 200 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Maya İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin detayları henüz net değil. Peki Maya İnşaat Ikea Kartal ne zaman hizmete girecek?

Ikea Kartal nerede?

Ikea Kartal projesi toplam 200 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Yılsan Holding arazisi üzerinde yükselecek olan proje Maya İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Ikea Kartal nerede?

Ikea Kartal iletişim!

Ikea Kartal iletişim bilgileri 0212 350 11 00 olarak belirlendi. Maya İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan proje İsveç markası olan Ikea'nın 3. mağazası olarak Kartal'da yükselecek.

Maya İnşaat Ikea Kartal!

Maya İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Ikea Kartal projesi toplam 200 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Hafriyat çalışmalarının başladığı projenin konut ya da ofis olması planlanıyor.

Maya İnşaat Ikea Kartal projesinden ilk detaylar!

Maya İnşaat imzası ile Yılsan Holding arazisi üzerinde yükselecek olan Ikea Kartal'ın yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor. 200 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Ikea Kartal'da konut ya da ofis kulesi olması planlanıyor...

İz Tower Kartal'da 240 bin TL'ye 2+1!

İz Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği İz Tower Kartal'da 1+1'ler 140 bin TL'den 2+1'ler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İz Tower'da teslimler 18 ay sonra yapılacak

Teknik Yapı'dan Kartal'a 3 lüks konut projesi! 70 bin TL'ye!

Teknik Yapı, Kartal'da 3 projeyle karşımıza çıkıyor: Upcity Residence, Uptwins Deluxe Residence ve Uprise Elite. Kartal Uğur Mumcu'da inşa edilen Upcity Residence, 68 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

AuraResidence Kartal'da m ²'si 2 bin 500 TL!

Propa İnşaat'ın Kartal'da Mayıs 2010'da inşaatma başladığı Aura Residence'da teslimler Aralık 2011'de başlayacak. Projenin satılabilir alanı ise 15 bin metrekare olarak belirlendi

Ikea Kartal mail adresi Haberi

Ikea Kartal mail adresi

Ikea Kartal projesi Yılsan Holding arazisi üzerinde yükselecek. Hafriyat çalışmalarının başladığı proje Maya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Ikea Kartal projesi toplam 200 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Ikea mağazasının Türkiye'deki 3. mağazası olarak yükseliyor. 


Ikea Kartal projesi 2016 yılının sonunda hizmete girecek. Proje D-100 Kuzey yan yolu üzerinde yer alan proje Kartal Adalet Sarayı'na ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne yakın konumda yer alıyor.


Ikea Kartal projesi hakkında detaylı bilgileri önümüzdeki hafta belli olacak. Projenin ofis ya da konut mu olacağı henüz belli değil. 


Ikea Kartal iletişim!

Tel:0212 350 11 00

Web: http://www.maya.com.tr/

Tülay...