26 / 04 / 2024

İkea koleksiyon

İkea koleksiyon

IKEA, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te yer alıyor. IKEA, bu yıl ilk defa konteynırlarda yapılan etkinlikte, 2015 trendlerinden İskandinav Geleneksel stilini yansıtan koleksiyondan seçili ürünlerini tanıtıyor.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

Ikea'nın yeni koleksiyonu 2017'de satışta!

Ikea tarafından üç yıldır düzenlenen ‘Demokratik Tasarım Günleri’nin bu yılki konusu evlerdi. Habertürk muhabiri, insanının eve bakış açısını Ikea’ya koleksiyon yapan ilk Türk tasarımcı Pınar Demirdağ’a sordu. İşte o röportaj.

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Park Rezidans Cadde'de Koleksiyon mobilyaları kullanılacak!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat, Bağdat Caddesi'nde inşa ettiği Park Rezidans Cadde için Koleksiyon mobilya ile anlaşmaya vardı.

Park Residences Cadde'nin özel koleksiyon evleri!

Evlerdeki öykülerin kelimelere gerek kalmadan anlatılması gerektiğinden yola çıkan Koleksiyon, yaşam alanlarını bir bütünsel kurgu içerisinde ele alarak detaylı, zarif ve incelikli tasarımlar sunuyor.

İkea koleksiyon Haberi

İkea koleksiyon

05-09 Kasım tarihleri arasında Beyoğlu Tepebaşı’nda gerçekleştirilen İstanbul Design Week 2014’te yer alıyor. Sunduğu demokratik tasarım anlayışı ve dar alanlara yönelik yaratıcı dekorasyon çözümleriyle, daha iyi bir günlük yaşama dair ilham sunan IKEA, bu yıl ilk defa konteynırlarda yapılan etkinlikte, 2015 trendlerinden İskandinav Geleneksel stilini yansıtan koleksiyondan seçili ürünlerini tanıtıyor.

IKEA ev dekorasyonunda bu sene İskandinav geleneksel ve popüler modern stil gruplarına ağırlık veriyor. İstanbul Design Week 2014’te ele aldığı İskandinav geleneksel stil grubu İsveç köklerine dayanıyor. Geç dönem 18. yüzyıl ve erken dönem 19. yüzyılın modern bir yorumu olan koleksiyon, ilhamını sadelikten ve kırsal öğelerden alıyor. Koleksiyonda; son dönemlerinde endüstri devrimiyle sanayi etkisinin görüldüğü dönemin en önemli unsurları olan kaba dokular, renkli ve galvenize metaller, dökme demir ürünler ve...