25 / 04 / 2024

ikea ümraniye yol tarifi al

ikea ümraniye yol tarifi al

Ikea Ümraniye mağazasına nasıl gidilir? Ikea İstanbul Anadolu yakası mağazası ulaşım bilgileri nelerdir? Ikea Ümraniye nerede? Ikea Ümraniye yol tarifi nasıl? İşte Ikea Ümraniye mağazasına nasıl giderim? diye soranlara cevaplar...

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Başaran tarafından kuruldu.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Küçük tarafından kuruldu.

Katre Yol İzolasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katre Yol İzolasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kolcu tarafından kuruldu.

Göker Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Göker Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kına tarafından kuruldu.

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Akdeniz Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Göçmen ve Burhan Özel ortaklığında Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ümraniye Atatürk Mahallesi'ndeki beş adanın imar planı askıdan indi!

Ümraniye İlçesi, Atatürk Mahallesi'nde 5 adada yer alan parka terkinli alan ve bu parsellerin arasında yer alan yol alanını kapsayan yerlere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıdan indi...

Ümraniye Atatürk Mahallesi imar planı 1 Eylül'de askıdan indiriliyor!

Ümraniye Atatürk Mahallesi, 14/2 pafta, 2421 ada, 511 ada, 2376 ada, 2420 ve 2421 adada yer alan parka terkinli alan ve yol alanını kapsayan yerlere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı 1 Eylül'de askıdan indiriliyor.

Ümraniye Atatürk Mahallesi'ndeki beş adanın imar planı askıya çıkarıldı!

Ümraniye Atatürk Mahallesi, 14/2 pafta, 2421 ada, 511 ada, 2376 ada, 2420 ve 2421 adada yer alan parka terkinli alan ve bu parsellerin arasında yer alan yol alanını kapsayan yerlere ilişkin imar planı askıda.

Ümraniye Küçükbakkalköy imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ümraniye Küçükbakkalköy Mahallesi, 3327 Ada 1 Parselde ‘‘Özel Eğitim Tesisi Alanı (E:1,75 h:4 Kat)’’, ‘‘Park’’, ‘‘Dini Tesis Alanı’’, ‘‘Ototerminal Alanı’’ ve ‘‘Yol’’ kullanım kararları için yapılan imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ikea Ümraniye adres ve ulaşım yol tarifi!

Ikea Ümraniye mağazasına nasıl gidilir? Ikea İstanbul Anadolu yakası mağazası ulaşım bilgileri nelerdir? Ikea Ümraniye nerede? Ikea Ümraniye yol tarifi nasıl? İşte Ikea Ümraniye mağazasına nasıl giderim? diye soranlara cevaplar...

Ikea Anadolu yakasında nerede?

Ikea İstanbul Anadolu yakası mağazasına nasıl gidilir? İstanbul Anadolu yakasındaki Ikea mağazası nerede? Ikea Ümraniye adres ve telefonu bilgileri neler? İşte Ikea Ümraniye mağazasına nasıl giderim? diye soranlara cevaplar...

ikea ümraniye yol tarifi al Haberi

ikea ümraniye yol tarifi al


Ikea Ümraniye mağazasına Avrupa yakasından Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü üzerinden ulaşılabilir. İşte Ikea Ümraniye mağazasına ulaşım bilgileri ve yol tarifi...





Boğaziçi Köprüsü'nden Ikea Ümraniye'ye ulaşım!


Boğaziçi Köprüsü'nü geçtikten sonraki 3. sapaktan Şile-Çekmeköy yoluna girin. Yol ikiye ayrıldığında Çekmeköy yönünden sola sapın. 2 tünel geçtikten sonra Sarıgazi tabelasından sağa girip 50 metre ilerleyince Ikea Servis Yolu'na ulaşabilirsiniz. 


FSM Köprüsü'nden Ikea Ümraniye'ye ulaşım! 


Fatih Sultah Mehmet Köprüsü'nü geçtikten sonraki 3. çıkıştan Şile - Sarıgazi yoluna girin. İlk sapaktan Sarıgazi yoluna yönelerek Ikea Servis Yolu'na ulaşabilirsiniz. 


Pendik - Tuzla istikametinden Ikea Ümraniye'ye ulaşım!


Kozyatağı Carrefour yanından Fatih Sultan Mehmet TEM Yoluna girip Sarıgazi - Çekmeköy çıkışına sapın. Ümraniye tabelası doğrultusunda ilerleyerek Ikea Servis Yolu'na ulaşabilirsiniz. 


Ikea Ümraniye'ye toplu ulaşım!


Ikea Ümraniye'ye giden İETT otobüsleri...