27 / 04 / 2024

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat adres

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat adres

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 80 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Tiftak tarafından kutuldu.

Depremde yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği o ilçe için kritik karar: Doğru zeminde doğru bina inşa edilmeli!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği ve yaklaşık 500 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi için zemin incelemelerine başlandı. Uzmanlara göre, binanın güvenliği kadar zeminin de çok önemli olduğu belirtildi. İşte detaylar...

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Depremde 52 kişiye mezar olan bina ile ilgili kahreden detay!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan ve 52 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin 5 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Depremde 52 kişiye mezar olan binanın yapımında yönetmeliklere uyulmadığı öğrenildi.

Bina deprem testi başvurusu nasıl yapılır? Deprem risk analizi sonucu ne zaman çıkar? Talep katlandı! 

Binlerce kişi binasının sağlam olup olmadığını merak ederken, bina deprem testi ve deprem risk analizi ile ilgili ayrıntılar da merak ediliyor. Peki bina deprem testi başvurusu nasıl yapılır?

11 şehirdeki 1 milyon 430 bin 363 bina incelendi: 144 bin 595 bina ağır, 34 bin 747 bina orta hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, deprem bölgesindeki hasar tespitiyle ilgili konuştu. 11 şehirdeki 1 milyon 430 bin 363 bina incelendi: 144 bin 595 bina ağır, 34 bin 747 bina orta hasarlı!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? İşte 5 soruda bina güvenliği!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? sorularının yanıtları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. İşte 5 soruda bina güvenliği...

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

Tokat'ta kazı sırasında hasar gören bina tahliye edildi!

Tokat'ta temel kazısı esnasında bir binada hasar meydana geldi. 48 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi.  

Malatya'da 2 katlı bina çöktü!

Malatya'da 21 kişinin bulunduğu 2 katlı bina çöktü. Çökme sonrasında 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. 

Rızabey Apartmanı'nın yerine bina inşa edilmesine tepki!

İzmir'de 118 kişinin yaşamını yitirdiği 30 Ekim depreminin simgelerinden olan Rızabey Apartmanı'nın yerine yeniden bina inşa edilmedi tepkilere neden oldu.

Kahire'de bir bina çöktü: 18 ölü!

Mısır'ın başkenti Kahire'de 10 katlı bir bina çöktü. Çökme sonucu 18 kişi hayatını kaybetti. 

Bina Kimlik Belgesi 2021!

Yeni inşa edilecek tüm yapıların kimlik kartı olacak. Bu açıklamanın ardından pek çok kişi bina kimlik kartının ne olduğunu, nereden alındığını araştırmaya başladı. Bina Kimlik Belgesi nereden alınır? Bina Kimlik Belgesi nasıl sorgulanır? İşte Bina Kimlik Belgesi 2021...

Yapı kayıt belgesi iptal olan bina yıkılabilir mi?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olduğu nedeniyle iptal edildi. Peki yapı kayıt belgesi iptal olan bina yıkılabilir mi? İşte tüm merak edilenler...

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat adres Haberi

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat adres

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 80 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Tiftak tarafından kutuldu.

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe, temizlik ve kontrolü bahçe ve çevre düzeni hizmetleri ... ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

İki Aslan Bina Yönetimi adres: İki Aslan Bina Yönetimi iletişim, İki Aslan Bina Yönetimi...