24 / 04 / 2024

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hidayet Aymak tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Sancaktepe, Veysel Karani Mahallesi, Ulugazi Caddesi'nde kuruldu.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer'den şok eden açıklama! Yıl sonu için öyle bir rakam verdi ki duyanın dudağı uçukladı

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer'den son dakika açıklaması geldi. Ekonomist Selçuk Geçer, yıl sonu için öyle bir rakam verdi ki duyanın dudağı uçukladı. İşte herkesi şok eden o rakam...

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Bursa'da topraktan ev satın alan kişi dolandırıldı!

Bursa'da bir kişi, inşaat firmasından alacağı 65 bin Türk Lirası'nın tahsil edileceği bahanesiyle 3 bin TL dolandırıldığını belirterek polise şikayete bulundu.

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erkan tarafından kuruldu.

Eza Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eza Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aslan tarafından kuruldu.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 340 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Koç tarafından açıldı.

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin, Burak Şahin ve Haldun Şahin ortaklığında kuruldu.

Ylmz Kardeşler İnşaat Yapı Nalburiye Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ylmz Kardeşler İnşaat Yapı Nalburiye Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Yilmaz tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat SPK'nın radarında! Patronlara ceza kesildi!

Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine SPK'dan yeni ceza verildi. Geçtiğimiz yıl verilen ceza ile ilgili harekete geçilmemesi nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanması kararını aldı. 

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hidayet Aymak tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Sancaktepe, Veysel Karani Mahallesi, Ulugazi Caddesi'nde kuruldu. 


İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...