19 / 04 / 2024

ikiçeşmelik projesi

ikiçeşmelik projesi

Büyükşehir Belediyesi, Cicipark ile Fevzipaşa Bulvarı arasındaki 2.4 kilometrelik tarihi aks için 13 Ocak tarihinde yapım ihalesine çıkıyor. Yepyeni bir görünüme kavuşturulacak bölgede 6’sı tescilli olmak üzere 176 bina bulunuyor.

Çeşme'nin mega projesi rafa mı kaldırılıyor? İzmir'in Kanal İstanbul'u olacaktı...

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak bilinen Çeşme Projesi ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ söz konusu proje ile ilgili olarak projenin bakanlık tarafından da o kadar savunulduğunu görmediği

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

TMMOB'un imar mücadelesinde sona gelindi! İzmir Çeşme Projesi'nde tarım alanları imara açılmayacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılmak istenen Çeşme Projesi iptal edildi.

Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un gözde semtlerinde birinde inşa edilecek olan Botanika Bahçeşehir Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ Osmaniye Bahçe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Bahçe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Bahçe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede?

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Çeşme Projesi 'emlak projesi' mi?

Çeşme Projesi'ni Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Dr. Engin Önen anlattı. Önen, projenin bir emlak projesi olduğunu belirtti.

Çeşme Projesi İzmir’in Kanal İstanbul’u!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Çeşme Turizm Projesi ile ilgili süreç devam ederken, projeyle ilgili tartışmalar da sürüyor.

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak!

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projeyle ilgili “Bu sadece bir Çeşme projesi değil. Çıkışımızın ana nedeni Ege Bölgesi’nin turizmden aldığı payı artırmak'' dedi.

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

ikiçeşmelik projesi Haberi

ikiçeşmelik projesi



İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölge esnafı ve mülk sahiplerinden büyük destek gördüğü İkiçeşmelik Caddesi Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nde yapım aşamasına geldi. 2014 yılının ilk ihalelerinden birini İkiçeşmelik için gerçekleştirecek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarihi aks içerisinde kalan bu caddeyi yepyeni bir görünüme kavuşturacak.  

Agora, Kadifekale ve Kemerelatı’ndan sonra  İkiçeşmelik Caddesi’ne de el atan Büyükşehir Belediyesi, 13 Ocak 2014 pazartesi günü gerçekleştireceği ihale ile Fevzipaşa Bulvarı’ndan Cicipark’a uzanan gidiş-dönüş toplam 2.4 kilometrelik güzergahta  cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.  

İkiçeşmelik olarak anılan ve Eşrefpaşa Caddesi ile Gaziosmanpaşa bulvarı ana arterinde olan bu bölümde cephesi düzenlenecek 6’sı tescilli olmak üzere 176 bina bulunuyor.   


Turizme can suyu

Kentin tarihi, kültürel, turistik değerlerinin korunması ve geliştirilmesi için birçok projeyi uygulamaya geçiren İzmir Büyükşehir Belediyesi; Konak Meydanı düzenlenmesi, Kemeraltı’nda...