19 / 04 / 2024

ikinci el fiyatları

ikinci el fiyatları

Son gelişmelerin ardından vatandaşlar hem ikinci el hem de sıfır araba fiyatlarıyla ilgili yapılan son dakika haberlerini araştırmaya koyuldu. Getirilen 6 ay ve 6 bin km kuralı sonrası ikinci el araç piyasasının durumu da merak edilmeye başlandı.

İkinci el araç ortalama fiyatları ne kadar?

İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksi kapsamında şubat ayında otomobil fiyatlarındaki gerileme durduğu  Endekse göre 0 araç fiyatları ve kur artmasına rağmen ikinci el fiyatlarında önemli bir artış yaşanmadı.

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

İkinci el araç fiyatları dibi gördü! Araç alacaklar dikkat: 2024'te ibre yine tersine dönecek!

Ticaret Bakanlığı’nın aldığı kararlar, finansman çözümlerindeki çıkmaz ve yüksek faiz oranları nedeniyle, ikinci el araç fiyatlarında gerileme kaydedildi. Peki fiyatlar gelecek sene ne olacak? İşte merakla beklenen o sorunun yanıtı...

Araba almak isteyenler dikkat! İkinci el araba fiyatlarındaki düşüş yavaşladı mı?

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. VavaCars'ın, ikinci el araç piyasasının nabzını tutan ekim ayı VavaAI fiyat endeksi verilerine göre ekim ayında ikinci el araba fiyatlarında düşüş yaşandı.

Ekim 2023'te ikinci el araç fiyatlarındaki düşüş yüzde 4 geriledi!

VavaCars, VavaAI fiyat endeksini açıkladı. Endekse göre eylül ayında yüzde 8 düşüş gösteren ikinci el araç fiyatları, ekim ayında da gerilerken bir önceki aya göre yüzde 4 geriledi. 

Yeni konut projelerine ilgi azaldı! O ilde ikinci el evler daha hızlı satılıyor...

Konut fiyatlarının artması dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını zorlaştırıyor. Yeni sıfır ev alamayan vatandaşlar ikinci el konutlara yöneldi.

İkinci el piyasası canlanacak! Fiyatlar yüzde 30 düşecek

Uzun yıllardır haciz sebebiyle yediemin otoparklarında bulunan araçlar 1 Kasım'da satışa sunulacak. Sektör temsilcileri 700 bin ikinci el otomobilin piyasaya gireceğini ve ikinci el otomobil fiyatlarını yüzde 30 düşüreceğini belirtiyor.

İkinci el araçlarda dip fiyatlar: 250 bin TL’ye alabileceğiniz modeller 

Türkiye'de ikinci el otomobil piyasası son dönemde dikkat çekici bir değişim gösterdi. Fiyatlar düşüşe geçti ve 250 bin TL gibi bir bütçe ile oldukça çeşitli ve kaliteli araçlara erişim mümkün hale geldi. Bu haber, araç sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor…

ABD'de ikinci el konut satışları 13 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor

Amerika'da ikinci el konut satış fiyatları, eylülde yüzde iki azalarak Ekim 2010 yılında bu yana en düşük seviyelere indi. İşte haberin ayrıntıları..

Yüzde 8’lik fiyat düşüşü ikinci el araç alımlarını avantaja çevirdi!

VavaCars’ın araştırmasına göre ikinci el araç fiyat artışları, iki yılın ardından eylül ayında düştü. Grup Başkanı Serdıl Gözelekli, ilan sitelerindeki yüksek liste fiyatlarına rağmen gerçek piyasalardaki ikinci el araç fiyatlarının yüzde 8 gerilediğini söyledi.

İkinci el otomobil satışında büyük tuzak: Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle şişiriyorlar

Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler geliştirdi. Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle fiyatları şişiriyorlar...

İkinci elde fiyatlar değişti! Piyasayı kıpırdatacak düşüş

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış sayısı, eylül ayında ağustosa göre yaklaşık yüzde 12 artarak 141 bin 508 olarak kaydedildi. Araç fiyatları yüzde 2,59'a düştü.

ikinci el fiyatları Haberi

ikinci el fiyatları

Otomobil fiyatlarının düşmesini uman araç alıcıları, internette "'Otomobil fiyatları düşecek mi?" diye aramaya koyuldu. Bu arada araba alacakları ilgilendiren yeni detaylar açıklandı. Bu detaylara göre; İkinci el otomobil satışları yüzde 45 azaldı ve fiyatlarda ise yüzde 5 ila 10 arasında gerileme görüldü. İşte detaylar...

Getirilen 6+6 şartı ve ÖTV'de oluşan indirim beklentisinden ötürü araba almak isteyenler bekleyemeye koyuldu. Piyasalara durgun bir hava hükmederken "otomobil fiyatları düşecek mi?" soruları sıkça gündeme gelemeye başladı.  Araba alacak vatandaşlar da ikinci el otomobil fiyatlarını gün be gün takibe aldı. Bununla beraber araba alacakları ilgilendiren önemli veriler ortaya çıktı.

Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında, satışların temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 45 azaldığı açılandı. Fiyatlarda ise yüzde 5 ila 10...