19 / 04 / 2024

İkitelli Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi

İkitelli Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi

Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 5 Ağustos 2014 tarihinde Başakşehir İkitelli OSB Demirciler Sitesi'nde kuruldu....

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Ford Transit Minibüs'te düşük faiz fırsatı başladı! Son beş gün hemen alın! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni bir Ford Transit Minibüs sahibi olmak isteyenler 30 Kasım​ 2022 tarihine kadar düşük faizlerden faydalanabilecek. Yeni bir Ford Transit almak isteyenler hemen alın, son beş gününüz kaldı. Peki Yeni bir Ford Transit fiyatı ne kadar? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile bugün satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trios Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla bugün satışa sunuldu. 

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Trıos Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla satışa çıkarılıyor.

Beyttürk İnşaat sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmalarından!

Emlak sektöründe hayata geçirdiği birçok projede yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; 240 Bin takipçi sayısı ile sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmaları arasında bulunuyor...

İkitelli Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi Haberi

İkitelli Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi


Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başakşehir İkitelli'de 5 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

İLHAN AL 100.000,00 TL

ELİF GÜN 100.000,00 TL

AHMET GÜN 800.000,00 TL


Beşikyapı İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1.    YÜRÜRLÜKTEKİ MEVZUAT ÇERÇEVESİNDE HER TÜRLÜ GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERE AİT GAYRİMENKULLER, GAYRİMENKUL PROJELERİ VE GAYRİMENKULLERE DAYALI HAK VE FAYDALARIN BELLİ BİR TARİHTEKİ MUHTEMEL DEĞERİNİ, BU DEĞERİ ETKİLEYEBİLECEK PİYASA VE ÇEVRE KOŞULLARINI ANALİZ EDEREK ULUSLARARASI ALANDA KABUL GÖRMÜŞ DEĞERLEME STANDARTLARI ÇERÇEVESİNDE BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ OLARAK TAKDİR ETMEK.  2.    HER TÜRLÜ GAYRİMENKUL VE ARSA GELİŞTİRME PROJELERİNE, HASILAT PAYLAŞIMI, KAT KARŞILIĞI PROJELERE GELİŞTİRİCİ, MÜTEAHHİT, ORTAK, DANIŞMAN VS OLARAK...