24 / 04 / 2024

İkitelli Şehir Hastanesinde son durum

İkitelli Şehir Hastanesinde son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Başakşehir Şehir Hastanesinin yapımı süratle devam ediyor ve önümüzdeki yıl hizmete sunuyoruz." dedi.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor! İşte son kareler!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin ruhsatları alındı!

Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi olması beklenen Başakşehir Şehir Hastanesi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Emsaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Arslan, proje çalışmalarının tamamlandığını ve ruhsatlarının alındığını söyledi.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 637 Ada, 4 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde yer alan 2 bin 965,83 metrekare büyüklükteki arsayı Nevita Gayrimenkul'e sattı. İşte arsaya ve satışa ilişkin detaylar...

Başakşehir'deki 22 bin 310 metrekarelik konut imarlı arsa 1.7 milyar TL'ye satılıyor!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 'Hasılat Paylaşımı Yöntemiyle' satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Başakşehir İkitelli-1 Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, İkitelli-1 Mahallesi, 3945 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Başakşehir'deki rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, İstanbul İli Başakşehir İlçesi, Mahmutbey ve İkitelli Mahalleleri Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Şehir Hastanesinde iş arayanlara müjde! Çok sayıda personel alımı yapacak! Üstelik şartlara inanamayacaksınız!

Hastanede iş arayan vatandaşlara müjde. Şehir Hastanesi’ne personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Şehir hastanesinde yüksek maaşla hemen işe başlayın! Üstelik KPSS şartı da aranmıyor! İşte detaylar!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlere müjdeli haber verildi. İşte KPSS şartının da olmadığı personel alımına dair detaylar!

Başakşehir Onurkent 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Başakşehir Mahallesi, 1411 ada, 1 parsel ve 5 parselin Güneyindeki Tescil Dışı Alana ilişkin (İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi Onurkent) 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Başakşehir'de konut imarlı arsa satılıyor! Belediye resmen duyurdu: 6 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! 

İstanbul ili Başakşehir Belediyesi, İstanbul Başakşehir'de Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 6 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Başakşehir Belediyesi'nden arsa satışı! 9 Şubat’taki ihaleyi kaçırmayın!

Başakşehir Belediye Başkanlığı Ziya Gökalp (İkitelli-2) mahallesinde bulunan konut alanı nitelikli arsayı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar…

Başakşehir İkitelli imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi, İkitelli-1 Mahallesinde 2125 ve 3637 Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de inşa edilecek şehir hastanesinde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekare büyüklükteki alanda 1 sene devam eden deniz dolgusu tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

İkitelli Şehir Hastanesinde son durum Haberi

İkitelli Şehir Hastanesinde son durum

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen İstanbul'un Fethinin 566. Yılı Kutlamaları ve İftar Programı'nda gerçekleştirdiği konuşmada, hayata geçirdikleri hizmetlerle yatırımlarla İstanbul'un çehresini değiştirdiklerini söyledi.

- "İki dev şehir hastanesi yaptık"


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un iki yakasına toplamda yaklaşık 7 bin yataklı iki dev şehir hastanesi yaptıklarını dile getirerek, "Başakşehir Şehir Hastanesinin yapımı süratle devam ediyor ve önümüzdeki yıl hizmete sunuyoruz. Başakşehir, Hoşdere, Baruthane, Çırpıcı millet bahçelerini ve Kayaşehir Millet Bahçesi'nin birinci etabını İstanbul'umuza kazandırdık. İnşallah yeni dönemde İstanbul'un güzelliğine güzellik katmaya, tüm dünyanın göz bebeği bu şehre layık olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yüzde 40'ı...