25 / 04 / 2024

İkiyüz Onaltı Butik Çekmeköy

İkiyüz Onaltı Butik Çekmeköy

9, 10 ve 11 katlı 3 blokta 114 konuttan oluşan İkiyüz Onaltı Butik Çekmeköy projesinde peşin alımlarda yüzde 20 indirim yapılıyor

Konut sektöründe az katlı butik projeler dönemi!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi süreci ile birlikte son yıllarda gayrimenkul geliştiricilerinin az katlı butik projelere yöneldiğini değerlendirdi...

MESA butik projelere yöneldi!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, "2019'dan bu yana doğru lokasyonlara konumlanmış butik ve az sayıdaki konut projelerine yönelmemiz, bu süreçte daha az sorunla karşılaşmamızı sağladı" dedi.

Beyaz Butik 2 yeni şube açacak!

Gelinlik markası Beyaz Butik, Fatih Mert Esmer ve Hacer Özil tarafından 2018 yılında satın alındı. Markayı, özünü ve gustosunu kaybetmeden, ithalat yapan bir yapıdan kendi ürünlerini tasarlayan, üreten ve satan bir yapıya dönüştürdü. 2020'de iki şube açılması, 5 yılda da yurt içinde 10 şubeye ulaşma

Gülşen İstanbul'da butik açacak!

Müzikteki başarısı kadar giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren Gülşen, moda sektörüne giriyor. Ünlü popçu, İstanbul'da butik için yer arıyor.

Swiss International İstanbul'da 10 butik otel açacak!

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bozburun'da otel kapattı!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin tatil planı ortaya çıktı. Marmaris’e gitmeye hazırlanan çift 7 odalı bir butik oteli 10 günlüğüne kapatacak. 

EMS Butik Residence'ta kampanya!

Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinin en yenilikçi firması EMS YAPI, yeni projesi ''EMS Butik Residence'' ile yine bölgeye getirdiği ilklerin yanında konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

İnşaat şirketleri butik projelere yöneldi!

İnşaat sektöründe son 15 yılda milyonlarca konut üretildi. Bu konutların yaklaşık 2,5 milyonu stokta kaldı. Bu nedenle inşaat şirketlerinde büyük projeler yerine butik projelere yöneliş söz konusu.

Kuyumcular butik yaşam için Alya Penta'yı seçti!

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor.

Kırçiçeği'nden Çeşme'ye butik otel!

Kırçiçeği Restoran uluslararası marka olmayı hedefledi. Bunun için ilk adımı atan şirket, Dallas’ta şube açıyor. Genel Müdür Meryem Dilşad İpbaş, “2017 sonuna kadar ABD’de sayıyı dörde çıkaracağız. Çeşme'de 12 odalı butik otel yaptırdık, bayramdan sonra açılıyor'' dedi.

Kanatçı Muhtar'dan Beylikdüzü'ne 350 yataklı iş oteli!

Kanatçı Muhtar, Beylikdüzü'ndeki yıkılan restoran ve butik otelin yerine 36 katlı rezidans ve 350 yataklı bir iş oteli yapacak. Arsa üzerinde inşaat başladı.

Alaçatı'da 100’e yakın butik otel satışa çıktı!

Turizm'de durgunluk, Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı Alaçatı’ya da yansıdı. Her yıl binlerce ziyaretçinin yanısıra pek çok ünlü ismin akın ettiği, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı beldede, 100’e yakın butik otel satışa çıkarıldı.

Aramis Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Aramis Yapı, İstanbul Anadolu yakasının önemli inşaat şirketleri arasında yer alıyor. Butik ve konsept projeler ile yoluna sessiz sedasız devam eden şirket son bir kaç yıldır imza attığı dönüşüm projeleri ile herkesin takdirini kazanmayı başardı.

İkiyüz Onaltı Butik Çekmeköy Haberi

İkiyüz Onaltı Butik Çekmeköy

Şubat 2014'te konut teslimleri yapılacak olan İkiyüz Onaltı Butik projesi projesi, Çekmeköy'de yükseliyor. 216 Yapı'nın hayata geçirdiği 216 Butik projesinde toplam 114 konut yer alıyor. Evler 9, 10 ila 11 katlı üç blok halinde yükseliyor. 


216 Çekmeköy Evleri'nde 1+1 konutlar 145 bin TL'den, 2+1 konutlar 255 bin TL'den, 3+1 konutlar 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 oranında indirim yapılan projede firma bünyesinde 36 aya kadar sıfır faizle vade yapılıyor. 


Arsa alanı 4 bin 752 metrekare olan 216 Butik Çekmeköy projesinin 3 bin 862 metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda. Projede 1+1 daireler 69 metrekare, 2+1 daireler 118 metrekare, 3+1 daireler 143 metrekare olarak tasarlandı. 


İkiyüz Onaltı Butik Çekmeköy Özellikleri


-Fitness center

-Sauna

-Kapalı otopark

-Servis bekleme odası

-Çocuk oyun alanı

-Kamelya

-24 saat güvenlik

-Yaz–kış kullanılabilen yüzme...