27 / 04 / 2024

ikizce halı sahası

ikizce halı sahası

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

Kahramanmaraş Dereli'ye yeni halı saha!

Gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahası yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Dereli Mahallesi’ndeki sentetik halı sahayı hizmete sundu.

Pendik Kuzey Sokak Parkı hizmete açıldı!

Fevzi Çakmak Mahallesi, içinde halı sahası da bulunan yeni bir park kazandı. Pendik Belediyesi, toplam 1.000 metrekare büyüklüğündeki Kuzey Sokak Parkı’nı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

İzmir Torbalı'da 10 mahalleye 20 spor sahası yapılacak!

Torbalı genelinde Belediye tarafından10 ayrı mahallede 6 adet futbol halı sahası ve 14 adet basketbol sahası inşa edilecek. Bu proje kapsamında Barış Yapı Sitesi’nde halı saha inşaatı başladı.

Kocaeli Dilovası'na çim halı sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli köyüne FIFA 1 star belgeli sentetik çim halı sahası inşa ediyor.

Muğla Büyükşehir'den Gazeller'e spor tesisi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi Gazeller Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Gazeller Halı Sahası’nın açılışını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla gerçekleştirdi.

ADYÜ Kapalı Halı Sahası inşaatına bugün başlandı!

Geçtiğimiz günlerde projesi hazırlanıp ihalesi yapılan ve Kapalı Spor Salonu yanına inşa edilecek olan Kapalı Halı Sahanın inşaatına başlandı.mAdıyaman Üniversitesi bir inşaata daha başlayarak bünyesine yeni bir bina daha kazandırıyor.

Van Çatak'ta halı sahası çatısı çöktü!

Çatak ilçesinde devam eden kar yağışı hayatı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor. İlçenin ilk ve tek halı sahası, etkili olan kar yağışına dayanamayarak çatısı çöktü. O esnada kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.

Malatya Akçadağ'da Halı Saha Tesisleri modern hale dönüştürülüyor!

Akçadağ’da uzun yıllardır sportif anlamda hizmet veren, aynı zamanda ilçenin ilk halı sahası durumunda olan Akçadağ Halı Saha Tesisleri, tadilattan geçirilerek modern bir hale dönüştürülüyor.

Muğla Kışla Parkı halı sahası yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen Kışla Parkı halı sahada soyunma odalarının temizliği, duş ve tuvaletlerin yenilenmesi, kale direklerinin boyanması, kale filelerinin ve aydınlatma direklerinin de yenilenmesi ile sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Nevşehir Kaymaklı’da halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Halit Elma, ‘’ Kültür Merkezi içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahası inşaatı başlamış olup, bu yatırımımız en kısa sürede hizmete sunulacaktır. " dedi.

Konya Beyşehir'in en büyük halı sahası törenle açıldı!

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ilçenin en büyük halı sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı

ikizce halı sahası Haberi

ikizce halı sahası

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile imzalanan Cumhuriyet Kapalı Salonu’nun ve spor kompleksi içerisinde bulunan sentetik çim sahanın yenilenmesi, uluslararası düzeyde yarışmaların olabileceği bilardo salonu ile sekiz adet mini futbol sahasının yapılması ve yeni bir spor salonun inşa edilmesi başlıklarının yer aldığı protokol imzasının ardından çalışmalara hız verildi. 

Geleceğin sporcuları Gölbaşı’nda yetişiyor

İmzalanan protokolün ardından halı sahaların çalışmalarının başladığından bahseden Başkan Ramazan Şimşek “İkizce Mahallemizde bulunan inşaat çalışmalarını yakından inceleyerek geleceğin sporcularını yetiştirme noktasındaki ilk adımımızı attık. Alt yapımızı güçlendirerek, başarılı ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracak sporcular yetiştirmek en büyük gayemiz. Projenin sene sonuna kadar tamamlanmasını hedefliyoruz. Taşpınar, Hacılar, Yavrucuk, İkizce, Karagedik, Bağiçi, Çimşit, Emirler mahallelerine yapılmasını planlıyoruz. Cumhuriyet Kapalı Salonumuz bu zamana kadar pek...