20 / 04 / 2024

İlave tediye

İlave tediye

İlave tediyelerin yatacağı tarih merakla bekleniyor. İlave tediyeler ne zaman yatacak, 2022 ilave tediyeler yattı mı? İşte detaylar!

Kamu işçisine 2 bin 168 TL ödeme yapılacak! İlave tediye ödeme tarihi belli oldu!

Yüz binlerce çalışanı yakından ilgilendiren tediye ödemeleri için tarih belli oldu. Bu kapsamda kamu işçilerine en az 8 bin 672 TL ödeme yapılacak. 28 Ocak'ta yapılan tediye ödemelerinin ikinci taksidi için tarih verildi.

Tuzla Marmados Sitesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Tuzla Cami Mahallesi Marmados Sitesi ve Yakın Çevresine İlişkin Askı İtirazları kapsamında hazırlanmış olan 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve İlave NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği ve İlave UİP askıya çıkarıldı.

Maltepe 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, 1/1000 ölçekli E-5 Güneyi Sahil Şeridi Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına ilişkin 15.07.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

O ile tartışılan imar planında yeni gelişme! Belediye resmen müjdeyi verdi!

Bursa Mudanya Belediyesi, mahkeme tarafından ret alan Çağrışan-Göynüklü Bölgesi Revizyon + İlave (Çağrışan -Göynüklü – Aydınpınar Yerleşim Bölgeleri Dışında Kalan Alan) Uygulama İmar Planı çalışmalarının tamamlanarak, askıya çıkarıldığı açıkladı.

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çalışanlara bayram piyangosu vurdu: En az 3 bin TL ikramiye ödenecek!

Çalışanlarımızın heyecanla beklediği tediye ödeme tarihleri sonunda resmi olarak duyuruldu. Bugün itibariyle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ilave tediye ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Çalışma Bakanlığı duyurdu! Kamu işçilerinin ikramiyeleri bugün hesaplara yatıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medyadan ilave tediye ödemelerine ilişkin bir açıklama yayımladı. Bu kapsamda kamu işçilerinin ikramiyeleri bugün hesaplara yatıyor.

1 milyon kişiye en az 3 bin 685 TL ikramiye ödenecek: Bu tarihte hesaplarınızı kontrol edin! 

Kamu işçilerine ve kadroya geçen taşeron işçilere 2023'ün ikinci yarısında ödenecek ikramiyenin (tediye) tarihi açıklandı. Buna göre 13 günlük ödeme, bayramdan önce 23 Haziran günü gerçekleştirilecek. Peki kamu işçilerine ne kadar ikramiye verilecek? 

Çatalca Ferhatpaşa ve Muratbey Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Ferhatpaşa ve Muratbey Mahallerinin Bir Bölümüne İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave+Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

İlave tediye ödemeleri bayramdan önce yatacak mı? Ödemeler ne zaman başlayacak?

Kamu işçisine zam teklifinin gelmesinin ardından ilave tediye ödemelerinin ne zaman başlayacağı araştırılmaya başladı. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala öncesi tediye ödemelerinin ne zaman yatacağı sorgulanıyor. 2023’te verilecek ilave tediyelerin birinci ve ikinci yarı ödeme tarihleri belli old

İlave tediye ödemeleri peş peşe açıklandı… Tediyeler hangi tarihte yatacak?

Kamu işçilerine yönelik olan tediye ödemelerinin yatırılacağı tarih belli oldu.  İlave tediyeler hangi tarihte yatırılacak? İşte detaylar…

4A, 4B ve 4C emeklileri bayram edecek! Giriş senenize göre 4.125 TL zam alacaksınız

4A, 4B ve 4C emeklilerine müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da son olarak yüzde 30 olarak zam güncellemesi yaptığı aylıklar için merakla detaylar araştırılıyor. İlave ödeme için emekliler her şartı bilmek istiyor. İşte detaylar...

İlave tediye Haberi

İlave tediye

İlave tediye ödemeleri kamuda işçi olarak çalışanlar tarafından bekleniyor. Her sene Cumhurbaşkanlığı kararı ile Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruyla netleşen merakla beklenen ilave tediyelerin ödeme tarihleri açıklandı.

Açıklamaya göre, birinci yarı ilave tediyeler Kurban Bayramı öncesinde hesaplara geçmiş olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, konuya dair açıklamalarda bulundu. İşte ilave tediye ödemelerine dair merak edilen ayrıntılar…

2022 BİRİNCİ İLAVE TEDİYELER NE ZAMAN YATACAK?

2022 ilave tediyeler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin "Cumhurbaşkanımızın kararıyla işçilerimizin ilave tediyeleri Kurban Bayramı öncesi ödenecektir” dedi. Çalışanlar bu açıklama sonrasında ödeme yapılacak tarihi beklemeye başladı.

2022 ilave tediyeler ne zaman yatacak, ilave tediyeler yattı mı? sorularının yanıtı belli oldu. Cumhurbaşkanı kararı ile 6772 sayılı kanun kapsamına giren kurumlarda çalışanlara 2022 yılında yapılacak İlave...