19 / 04 / 2024

Ilgaz Dağı yeni imar planları

Ilgaz Dağı yeni imar planları

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 arttı!

Ticari emlak yatırımlarının adeta rekor kırdığı Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 artış gösterdi. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Hollanda'da yeni konut satışları çakıldı! Yüzde 56,2'lik sert düşüş!

Hollanda'da yeni konut satışlarında dert düşüş gözlemlendi. Bu kapsamda ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 56,2 azaldı.

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

English Home’da yeni kampanya! Yüzde 60’a ek sepette yüzde 20 indirim! İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstilinde Türkiye’de önde gelen mağazalardan olan English Home’da yeni indirimli fiyatlar açıklandı. İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

İlginç ürün isimleriyle hepimizin tanıdığı İKEA’da yeni hangi ürünler var? 8 Eylül 2022 İKEA fiyat listesi..

Hepimizin showroomlarında gezmeyi çok sevdiğimiz İKEA’da yeni hangi ürünler var? İkea her daim çok fonksiyonel ürünler tasarlayan ve  herkes tarafından çok sevilen İsveç menşeili ev yaşam markasıdır. Peki, İkea’da yeni ürünler neler? İşte 8 Eylül 2022 İkea fiyat listesi..

Azerbaycan Zengilan'da yeni havalimanının temeli atıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Zengilan'da yeni havalimanının temelini attı. 

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Ilgaz Dağı yeni imar planları Haberi

Ilgaz Dağı yeni imar planları

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu’nun kadim bir şehir olduğunu ifade ederek “Kastamonu, kadim bir şehirdir. Maneviyatı, kültürü, tarihi ile ilgi çeken bir şehirdir. Ilgaz Dağı tabiat harikası bir yerdir. Kuzeyinde sahil vardır. 170 kilometre sahil şeridi bulunmaktadır. Kültürel mirasın en büyük zenginliklerini yine Kastamonu’da bulabilirsiniz. Hanlarıyla, hamamlarıyla, bedestenleriyle, çeşmeleriyle, evliyalarıyla, manevi değerleriyle mükemmel bir şehirdir Kastamonu” dedi.

Habertürk'te yer alan habere göre Kastamonu’nun bu yıl da göç almaya devam ettiğine işaret eden Başkan Babaş, “İnşallah bundan sonraki yıllarda da Kastamonu, göç almaya devam edecektir. Bunu da mutlulukla karşılıyoruz. Burada en önemli konulardan birisi yerel ile genel hizmetleri birleştirdik. Hem yerel hizmetler hem de genel hizmetler Kastamonu’da tüm hızıyla devam ediyor. Yerelde de 4 yıl içerisinde bin 100’ün üzerinde projeyi...