19 / 04 / 2024

Ilgaz turizmi

Ilgaz turizmi

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım'ın, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Türkiye'nin kış turizmi merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki oteller, yarıyıl tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluğa ulaştı

Ilgaz'daki oteller, yılbaşı öncesinde doldu!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede kar yağışının devam ettiğini söyledi.Ilgaz'da otellerin doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Ilgaz'da işletmeciler, turizm için kar yağışını bekliyor!

Ilgaz'da işletmeciler, turizm için kar yağışını bekliyor. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Ilgaz Dağı'nda geçen yıl kurak sezon geçiren otel işletmecileri, bu yıl kar yağışının daha fazla olmasını umut ediyor.

Ilgaz'da kayak sezonu kapandı!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine, sezonu kapattıklarını söyledi. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz'da sıcaklıkların artması ve otellere talebin azalması nedeniyle kayak sezonu kapandı.

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Zeki    Zhang tarafından kuruldu.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31551 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM Genel Kurulu’nda görüşülerek onaylandı.

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Kumru, Arif Eren Akarvardar tarafından kuruldu.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ameşler Denizcilik Yat Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ameşler Denizcilik Yat Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Bayrakcı tarafından kuruldu.

Karavan turizmi pandemide patladı!

Dünya genelinde karavan turizmi, pandemi dönemiyle beraber arttı. Tatil beldelerinin kapanması, sokağa çıkma yasakları ve izole tatil arayışı insanları karavana yönlendirdi. 

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abiddin Acar, Alper Boz ve Nalan Vardar Koşun ortaklığında kuruldu.

Turizmi Teşvik Kanunu'nda değişiklik teklifi komisyon tarafından kabul edildi! 

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu tarafından kabul edildi.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırkyö'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yenilmez ve Yusuf Yenilmez ortaklığında kuruldu.

Ilgaz turizmi Haberi

Ilgaz turizmi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki oteller, yarıyıl tatili dolayısıyla tam kapasiteyle hizmet veriyor.


Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sömestir tatilinin başlamasıyla Ilgaz'da yoğun hareketlilik yaşandığını söyledi.


Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde hava şartlarının oldukça iyi olduğunu dile getiren Yarım, "Bölgede sıcaklık 4 derece civarında, tipi ya da fırtına yok. Kar kalınlığı da 45 santimetre. Bölge, tatilciler için oldukça uygun durumda" dedi.


Otel Müdürü Zeynel Çillem de olumlu iklim şartlarının insanları kayak yapmak için bölgeye çektiğini, işletmelerin tamamının dolduğunu vurguladı.


Günübirlik çok sayıda turistin de kayak yapmak için tesislere geldiğini anlatan Çillem, "Bu yoğunluk bizleri çok mutlu etti. İnsanlar karne hediyesi olarak çocuklarını kaymaya getiriyor. Gençler bu sayede kayak sporuyla tanışıyor. Yoğunluğun yarıyıl tatili sonuna kadar devam edeceğini...