11 / 03 / 2025

ılgın inşaat kentsel dönüşüm

ılgın inşaat kentsel dönüşüm

Türkiye’nin master planı olan ve çevre dostu yeşil bina sertifikalı ilk kentsel dönüşüm projesi We Haliç Gaziosmanpaşa’nın temelini atan Ilgın İnşaat, 3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ne de sponsor oldu.

Savaş Yükselyalçın: İnşaat sektöründe kriz yok!

Adana'da Aklı Selim İnsanlar Derneği Başkanı Savaş Yükselyalçın, inşaat sektöründe kriz olmadığını söyledi. Yükselyalçın, müteahhitlere önemli önerilerde bulundu.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

The BO Viera’nın inşaatı hızla sürüyor!

BESA Grup, Bodrum’un en büyük projesi olacak şekilde hayata geçirdiği The BO Viera’nın inşaatına hızla devam ediyor.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı durdu!

Çanakkale’de otopark sorunu her geçen gün artıyor. Otopark sorununu çözecek proje olarak lanse edilen Cennet Otoparkı’nın inşaatının durması vatandaşların tepkisine neden oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında yüzde 20 ilerleme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, inşaatında yüzde 20 ilerleme sağlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapımında biyoçeşitliliğe özel önem verdiklerini belirtti.

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu. Havalimanına taş taşıyan firmanın çalışanları Rize Artvin Havalimanı şantiyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.

İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaat ruhsatı imzalandı!

Geçtiğimiz günlerde inşaat çalışmaları başlayan İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaat ruhsatı imzalandı.

ılgın inşaat kentsel dönüşüm Haberi

ılgın inşaat kentsel dönüşüm

“Piri Reis Harita, Gayrimenkul ve CBS Derneği” tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan “3. KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ” 24 Kasım 2016 tarihinde Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde başladı. Türkiye’nin master planı olan ve çevre dostu yeşil bina sertifikalı ilk kentsel dönüşüm projesi We Haliç Gaziosmanpaşa projesini hayata geçiren Ilgın İnşaat, 2023 Vizyonu ve Hedefleri Doğrultusunda Sürdürülebilir Kentsel Yenileme temalı zirveye platin sponsoru olarak destek verdi.


Ilgın İnşaat’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, yerel yönetim temsilcileri, inşaat ve finans sektörü, kamu ve özel sektör profesyonellerini ve akademisyenleri, kentsel dönüşümün tüm boyutlarını tartışmak için biraraya getiren zirve öncesi basın mensuplarına bilgi verdi.

Hakan Bucak şirket olarak yaşanabilir ve sürdürülebilir çevre dostu kentleri ortaya çıkaran kentsel dönüşüm fikir ve...