25 / 04 / 2024

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.



Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binası çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kandıra'nın  Akdurak Mahallesi’nde yapılan binanın, temel üstü stabilize dolgu imalatları başladı. Hummalı çalışmaların aralıksız devam ettiği binanın kolon-perde demir kalıp imalatı da ekipler tarafından tamamlanmaya başladı. Drenaj kuyularının kazıldığı hizmet binası toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Hizmet binasının biten kolon-perde demir kalıplarına da beton dökülüyor.

ÜÇ BLOK ŞEKLİNDE


Kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda eksiklikleri bir bir gideren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için yapımına devam ettiği yeni hizmet binasını iki uzun bir kısa olma üzere üç blok halinde inşa edecek. Vatandaşlara verilen hizmetlerin daha verimli yapılabilmesini sağlayacak bina 3 bodrum, zemin ve 3 kat şeklinde yapılacak. Hizmet binası tam donanıma sahip olacak. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark bulunacak. 

HİZMET ALANLARI


Üst bodrum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri bulunacak. Yapını zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları inşa edilecek. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olacak. Bu katta ayrıca personel dinlenme terası da bulunacak.

14 BİN METREKARELİK ALAN


Toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak Kandıra Hizmet Binası, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere kazandırdığı üçüncü belediye hizmet binası olacak. Geçtiğimiz senelerde Başiskele ve Karamürsel belediyeleri için yapılan modern hizmet binalarında vatandaşlara hizmet veriliyor. Kandıra Belediyesi için hayata geçirilen yeni bina da modern bir yapı olacak.


Geri Dön