19 / 04 / 2024

ılgın tok konutları kura çekim tarihi

ılgın tok konutları kura çekim tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Ilgın'da hayata geçirilecek olan 609 konut için başvurular yarın bitiyor. İşte, Toki Konya Ilgın kurası 2016...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

TOKİ'nin Niğde'deki kentsel dönüşüm konutları TBMM'de!

Niğde'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan TOKİ konutlarında metrekare fiyatları ile ilgili sorunlar meclis gündemine taşındı..

Niğde'de kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor!

TOKİ ve Niğde Belediyesi'nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor

Konya Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 213 gayrimenkul satılıyor!

Toplu Konut Başkanlığı, Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 197 adet işyeri ve 16 adet konutu satışa çıkardı. İhale 9 Şubat günü açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

TOKİ Denizevler Dönüşüm Konutları'nın ihalesi 14 Mart’ta!

Kocaeli Gölcük Bayanlar Meclisi şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Denizevler Kentsel Dönüşüm TOKİ konutlarının yapım ihalesi 14 Mart’ta yapılacağı söyledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Ilgın Evleri son başvuru günü yarın!

Konya Ilgın TOKİ Konutları'nda toplamda 609 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Ilgın Evleri son başvuru günü yarın...

Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan 609 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ Konutları kurası!

TOKİ'nin 609 konut olarak hayata geçirdiği Konya Ilgın projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Konya Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Ilgın TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade sağlanan projede toplamda 609 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Ilgın TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ Evleri son başvuru!

Konya Ilgın TOKİ projesindeki 609 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Başvurular için geri sayım başladı. İşte, Konya Ilgın TOKİ Evleri son başvuru tarihi...

Ilgın TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Ilgın TOKİ Konutları başvuru dönemi başladı ve 29 Temmuz 'a kadar devam ediyor. Projede toplamda 609 adet konut satışta.

ılgın tok konutları kura çekim tarihi Haberi

ılgın tok konutları kura çekim tarihi


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 609 için başvuru dönemi yarın sona eriyor.


Toki Konya Ilgın kurası 2016!

69 adet 2+1, 473 adet 3+1 ve 67 adet 4+1 daireden meydana gelen Toki Konya Ilgın projesinde kura çekimi 4 Ağustos'ta gerçekleşecek. 


Konutların teslim süresi, Sözleşme tarihinden itibaren 36 ay olarak belirlendi. Konutların anahtar teslimi, İdarece belirlenecek program dahilinde gerçekleştirilecektir. 


Satış duyurusu için