27 / 04 / 2024

İlhami Başkara

İlhami Başkara

Kozan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, İlhami Başkara tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak'ta Sancaktepe'de Yunus Emre Mahallesi içinde kuruldu.

İnşaat maliyetleri katlandı, konut fiyatları yükselir mi? TCMB eski başekonomisti 'Tekrar değerlendirin' dedi! 

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği yatırımcılar ve ev alacaklar tarafından merak ediliyor. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'da konut fiyat artışı durdu! TCMB eski başekonomistinden flaş tahmin! 

Ocak 2024'te kredili satış yıllık yüzde 63.5 düşüşle 5 bin 915 oldu. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından İstanbul'da konut fiyat artışının durduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Konut balonu o tarihte şişmeye başladı! Ünlü ekonomist grafiklerle açıkladı...

Konut fiyatları aldı başını gitti. Arz talebi karşılamayınca fiyatlar yükseldikçe yükseldi. Merkez Bankası eski Baş ekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara konut fiyatlarının yükselişe geçtiği tarihi duyurdu. İşte detaylar...

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Başkara tarafından kuruldu.

ArsaVev Beypazarı'nda 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Tapular hemen teslim!

ArsaVev Beypazarı'nda arsa satışları başladı. Karaşar'da hayata geçirilen ArsaVev Beypazarı'nda hemen teslim tapu fırsatı sunuluyor. Peki ArsaVev Beypazarı'nda arsa büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Merkez Bankası Eski Başekonomisti Kara: ‘Döviz rezervleri erimeye devam ediyor’

3 gün önce gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CDS ve mevduat faizlerinin yükselme süreci devam ediyor. Altın satışlarının da etkisiyle Merkez Bankası rezervleri baskı altındayken, Merkez Bankası Eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, “Döviz rezervleri erimeye devam ediyor” ded

Şehirlerarası yolcuğa bayram zammı! Otobüs bileti fiyatları aldı başını gitti

Ramazan Bayramı tatili sebebiyle hem hava hem kara ulaşımında yoğunluk başladı. Bayramda seyahat edecek olanların karşısına zamlı ulaşım fiyatları çıktı. Bir günlük fiyat değişimleri bir çok otobüs firmasında benzerlik gösterdi. İşte detaylar...

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Sözleşmeli er olmak isteyenlere fırsat! Başvurular açıldı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2023 yılı 2. dönem için sözleşmeli er alımı başvurusu açtı. Sözleşmeli er başvuru süreci hakkındaki detaylar Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan kılavuzda bulunuyor.

Sözleşmeli er alımı ne zaman 2023? Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar!

Sözleşmeli er alımının başlayıp başlamadığı sorgulanmaya başlandı. İşte bu konudaki detaylar!

İlhami Başkara Haberi

İlhami Başkara

Kozan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, İlhami Başkara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Kozan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kozan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres:

YUNUS EMRE MAHALLESİ, VEYSEL KARANİ CADDESİ, N.154...