26 / 04 / 2024

İlhami Hotamış Yeni Doğuş

İlhami Hotamış Yeni Doğuş

Yeni Doğuş İnşaat’ta Yönetim Kurulu Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda Yürütme Kurulu Üyesi olan İlhami Hotamış kimdir? İlhami Hotamış Yeni Doğuş İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Konya Hotamış İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapınar’a bağlı Hotamış Mahallesi’nde hayata geçirilen Hotamış İmam Hatip Lisesi, yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır.

İlhami Hotamış kimdir?

Yeni Doğuş İnşaat’ta Yönetim Kurulu Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda Yürütme Kurulu Üyesi olan İlhami Hotamış kimdir? İlhami Hotamış Yeni Doğuş İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Velux'ten yeni uzaktan kumandalı çatı penceresi

Velux tüm elektrik aksamı üzerinde bulunan uzaktan kumandalı çatı penceresi INTEGRA®'nın yeni nesil geliştirilmiş modelini piyasaya sürdü.

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

İlhami Hotamış Yeni Doğuş Haberi

İlhami Hotamış Yeni Doğuş

İlhami Hotamış kimdir?

İlhami Hotamış, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Üç yıl boyunca birçok inşaat firmasında şantiye şefi görevlerinde bulundu. Daha sonra ise kendi şirketini kurarak çalışmalarına devam etti.

Hotamış, Doğu İnş. Ltd. 11.11.1983 tarihinde, Yeni Doğuş İnş. Ltd. 10.11.1994 tarihinde, Yeni Doğuş Mimarlık Ltd. ise 15.12.2006 tarihinde kurdu.


İlhami Hotamış, Yeni Doğuş İnşaat’ta Yönetim Kurulu Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda Yürütme Kurulu Üyesi’dir.


10. Uluslararası Türksoy’la İpekyolu Dergisi “Yılın Altın Adamları” ödülleri verdi; İlhami Hotamış “Ekonomiye Hizmet Onur” ödülünün sahibi oldu.


Yeni Doğuş Şirketler Grubu

1982 yılında İlhami Hotamış tarafından kurulan Yeni Doğuş Şirketler Grubu’na ait 2 farklı firma yer almaktadır. Bunlardan biri Doğu İnşaat ki bu altyapı işlerini yapmaktadır. Bir diğer firma da üst yapı işlerini yapan...