16 / 04 / 2024

İlhan Tarakçı

İlhan Tarakçı

Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Tarakçı, İlhan Tarakçı, Bican Tarakçı, Hafize Tarakçı, Nurcan Tarakçı Kılıç tarafından 210 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Denizli Tarakçı Evi restore edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), yok olmaya yüz tutan Buldan ilçesindeki Tarakçı Evi’ni de restore ederek tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

Sinan Gülhan: Konut sayısı arttıkça kiralar düşmeli!

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinan Gülhan, Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon konut yapıldığını söyledi..

2. Bayezid Hamamı'nın külhan girişine kafe yapıldı!

İstanbul Beyazıt'ta 15. yüzyılda inşa edilen ve önemli Osmanlı hamamlarından olan 2.Bayezid Hamamı'nın hamamların altında ısıtmak için büyükçe bir kazanın olduğu ve külhan olarak adlandırılan bölümün girişine kafe yapıldı.

Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Tarakçı, İlhan Tarakçı, Bican Tarakçı, Hafize Tarakçı, Nurcan Tarakçı Kılıç tarafından 210 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kapıdağ Rüzgâr Enerji Santrali için Erdek İlhan Köyü'nde kamulaştırma yapılacak!

Kapıdağ Rüzgâr Enerji Santrali'ni yapımı amacıyla, Balıkesir'e bağlı Erdek İlhan Köyü'nde belirlenen alanlarda acele kamulaştırma kararı Bakanlar Kurulu tarafından alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

DEÜ İlhan Onat Hematoloji Hastane binası ihalesi 28 Ağustos'ta yapılacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi İlhan Onat Hematoloji Hastane binası tamamlama işi Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 28 Ağustos 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Refik Karademir, İlhan Genç tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Esentepe'de kuruldu.

İlhan Koman kimdir?

İlhan Koman, İstanbul Levent'teki Yapı Kredi Binası önündeki Akdeniz Heykeli'nin mimarıdır. Peki 'Türk Da Vinci'si' lakaplı İlhan Koman kimdir? İşte detaylarıyla İlhan Koman'ın biyografisi ve özgeçmişi...

İlhan Tarakçı Haberi

İlhan Tarakçı
Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Tarakçı, İlhan Tarakçı, Bican Tarakçı, Hafize Tarakçı, Nurcan Tarakçı Kılıç tarafından 210 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, apartman, site, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına her türlü gayrimenkul almak ve satmak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir. 2.Şirket her türlü inşaat, onarım ve dekorasyon taahhüt işlerini yurt içinde ve yurt dışında yapabilir. 3.Şirket her türlü makine alım, satım, imalat, ithalat ve ihracatını yapabilir. 4.Şirket her türlü inşaat malzemesi imalatı, toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapabilir. 5.Şirket her türlü inşaat, onarım ve...