27 / 04 / 2024

İlimtepe Konutları sarıçam teslim tarihi

İlimtepe Konutları sarıçam teslim tarihi

İlimtepe Konutları Sarıçam satış ofisi iletişim için 444 13 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı Ağustos ayı olarak belirlenen projede yaklaşık 3 bin adet daire yer alıyor.

Adana İlimtepe Konutları satış ofisi!

Adana İlimtepe Konutları satış ofisi telefon numarası 444 13 07 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje 10 bin 706 metrekare arsa alanında inşa ediliyor.

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam Buruk Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam 2021 başvuruları 5 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2021 projesinde yer alan konutlar için başvurular 5 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesi satışa çıktı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kura çekilişi yarın!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu kuraları yarın çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

Adana Sarıçam 50 bin konut kura sonuçları isim isim tam liste!

Adana Sarıçam 50 bin konut kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi 19 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 19 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sarıçam Buruk başvuruları 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün gerçekleştirilecek.

İlimtepe Konutları sarıçam teslim tarihi Haberi

İlimtepe Konutları sarıçam teslim tarihi

Adana İlimtepe Konutları 6 blok halinde inşa ediliyor. Halk Bankası'ndan 120 aya kadar vadeli kredi kullanılabilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


İlimtepe Konutları Sarıçam satış ofisi ile 444 13 07 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. 3 etaptan oluşan projenin 1. etabında 156 adet konut satışa çıkarılıyor. 


Yeni Adana İmar A.Ş ile Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İlimtepe Evleri Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu bölgesinde yükseliyor. Projede toplamda 3 bine yakın konut mevcut. 


Daire teslimleri Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek olan İlimtepe Konutları Adana'da yeşil alanlar, basketbol sahası, yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkı, spor alanı, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


İlimtepe Konutları satılık ev fiyatları 1+1 konutlarda 99 bin TL ile 115 bin TL,...