19 / 04 / 2024

ilk yapı halkalı ihalesi

ilk yapı halkalı ihalesi

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesini 101 milyon 504 bin 350 TL + KDV ile İlk Yapı kazandı...

Kiler GYO'dan 2024'ün ilk projesi! Halkalı'ya yeni yaşam merkezi geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 352 bağımsız bölüm yer alacak.

TÜRK-İŞ'ten son dakika asgari ücret açıklaması: 2024 maaş zammı görüşmelerinde bir ilk yapılacak!

Asgari ücret 2024 yılı maaş zammı merak edilirken açıklamalar peş peşe geliyor. TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün Atalay, gelecek yıl geçerli olacak asgari ücret görüşmelerinde, TÜRK-İŞ heyetinde ilk kez 4 işçiye yer vereceklerini açıkladı. 

Sosyal konutun ilk yapılacağı iller ve tarih belli oldu 

TOKİ ucuz konut projesiyle ilgili yeni haberler geliyor. Öte yandan Murat Kurum, 25 Ekim'de temeli atılacak 5 bin konutun hangi illerde olacağını duyurdu.

Koray GYO kar payı dağıtacak mı?

Koray GYO'nun ilk yapılacak Genel Kurul toplantısında onaya sunulmak üzere Yönetim Kurulu'nun 8 Kasım 2021 tarih ve 2021/39 sayılı kararı ile güncellenen Kar Payı Dağıtım Politikası yayınlandı. 

Mimarın İlk Yapısı Ödülü için başvurular başladı!

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen “MİMARIN İLK YAPISI” için başvuru süreci başladı.

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı 2023'ün ilk yarısında tamamlanacak!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta çalışıyor. İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, hattaki çalışmalara ilişkin "Yapım işlerine hızlıca başlayacağız. 2023'ün ilk yarısında İstanbul'a kazandırmak için bütün çabamızla çalışacağız" dedi.

Reysaş GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Reysaş GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Yeni Gimat GYO 2020 bağımsız denetim şirketini seçti!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal raporlarının denetlenmesi için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik   A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.

Reysaş GYO 2020 bağımsız denetim şirketini seçti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal raporlarının denetlenmesi için Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.

İzmir havaray projesinin detayları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Havaray sisteminin ilk yapılacağı yeri açıkladı. Soyer, Havaray için ilk denemenin yapılacağını söyledi

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2019 yılı bağımsız denetim şirketini seçiyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret, 2019 yılı için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest  Muhasebeci Mali Müşavirlik'in seçilmesine ve bu hususun ilk yapılacak olan genel kurulun onayına sunulmasına karar verildi...

Emlak Konut, Halkalı altyapı ihalesi için İlk Yapı'ya yer teslimi yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesini kazanan İlk Yapı'ya yer teslimi yapıldı...

ilk yapı halkalı ihalesi Haberi

ilk yapı halkalı ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı Sözleşmesinin İmzalanması hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici İlk Yapı İnş. Tic. Ltd. Şti. ile dün (12 Ekim 2018) imzalandı. Projenin sözleşme bedeli 101 milyon 504 bin 350 TL + KDV.

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri 
1.    İlk Yapı İnş. Tic. Ltd. Şti. 101.504.350,00 TL
2.    Mustafa Ekşi İnş. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 105.653.000,00 TL
3.    Maksem Yapı Tic. A.Ş. 110.345.420,00 TL
4.    Aydur İnşaat Taah. Tic. Ve San. Tur. Taş. Hiz. Ltd. Şti. 115.000.000,00 TL
5.    Be-Ma İnşaat San. Ve Tic....