19 / 04 / 2024

İlkadım Belediyesi Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi

İlkadım Belediyesi Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi'nin temel atma töreninden önce inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Memur Temmuz zammı ne zaman kesinleşecek? Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Memur ve memur emeklisi maaşlarına 6 aylık periyotlar şeklinde zam yapılıyor. Memur Temmuz zammı ne zaman kesinleşecek? Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

TOKİ Şubat ayı il il kura takvimi açıklandı mı? Peş peşe kuralar ne zaman? Başvuru yapanlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekilişlerine geçtiğimiz senenin Kasım ayında start verilmişti. TOKİ Şubat ayı il il kura takvimi açıklandı mı? Peş peşe kuralar ne zaman? Başvuru yapanlar dikkat!

Çeyiz düzecekler müjde! A101'e çatal bıçak seti, koltuk takımı, beyaz eşya geliyor! A101 19 Ocak 2023 fiyat listesi

A101 19 Ocak Perşembe aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Çeyiz düzecekler müjde! A101'e çatal bıçak seti, koltuk takımı...A101 kataloğu 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yakar ve Özgün Yakar ortaklığında kuruldu.

O ilde yaşayanlara müjde! Dar gelirli ailelere bedava olacak! İşte detaylar!

Dar gelirli aileler için belediyeler yardım çalışmalarını sürdürüyor. Samsun’da İlkadım Belediyesi ilde yaşayan dar gelirli ailelere müjdeyi verdi. İşte detaylar!

Yerli ayçiçeği ve mısır çeşitleri geliştirilecek! Ayçiçek hangi borsada kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yerli ayçiçeği ve mısır çeşitleri geliştirilecek. Peki son dakika ayçiçek fiyatı bugün hangi borsada kaç lira oldu? Ayçiçek fiyatlarında son durum ne? İşte borsa borsa ayçiçek 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

İlkadım Belediyesi Samsun'da 18 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla herkes alabilir!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da 18 ay taksitle arsa satıyor. Söz konusu ihale 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Önce tarafından kuruldu.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

İlkadım Belediyesi Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi Haberi

İlkadım Belediyesi Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi

İlkadım Belediyesi, Derebahçe Mahallesi'nde 5.5 dönümlük bir alanda çok amaçlı kültür ve yaşam merkezini hayata geçiriyor. İnşaat alanında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Başkan Tok, baretini takarak inşaat içerisinde işçilerle sohbet etti. 2015 yılının İlkadım Belediyesi için yatırım yılı olduğunu ifade eden Başkan Tok, Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezi'nin temel atma töreninin 18 Ağustos 2015 saat 18.00'de yapılacağını ifade etti. 



Halka verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak 2015 yılını yatırım yılı olarak ilan etmiştik. Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. İnşaatımızın birinci katına çıkmak üzereyiz. Allah nasip ederse 1 yıl içerisinde halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. İçerisinde modern düğün salonu, etüt merkezleri, sinema salonu, fitness salonları, kafeterya ve mescit gibi...