19 / 04 / 2024

İlker Otman biyografi

İlker Otman biyografi

Mimar İlker Otman kimdir? İlker Otman, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İlker Otman, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Mimar İlker Otman' ın hayatı...

ŞOK'ta bayram heyecanı; Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye düştü

Şok market Kurban Bayramı özel kataloğu yayımlandı. Şok'ta 21 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirimde Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü! A101 yeni ay kataloğu

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler fiyat listesi...

Ali Ülker Kimdir?

Ali Ülker kimdir? Ali Ülker’in mesleği nedir? Ali Ülker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Ülker Esenyurt'taki fabrikasını satışa çıkardı!

Gıda ürünlerinde faaliyet gösteren Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş Esenyurt'ta kek üretimi yaptığı fabrikasını satışa çıkardı.

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ülker tarafından kuruldu.

Ülker Öz İnşaatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Ülker Öz İnşaatçılık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onut Ülker ve Aziz Özmen ortaklığında kuruldu.

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

Murat Ülker: Ortadoğu, yatırımda riskli bölge!

Yıldız Holding ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, yatırım ortamı açısından Ortadoğu’nun jeopolitik riskler içerdiğini söyledi. Ülker, ''Savaşın olduğu yere yatırım yapmamak daha riskli'' diye konuştu.

Ülker Anadolu Eğitim Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Anadolu Eğitim Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Feridun Ülker imzasıyla bugün kuruldu.

Ülker Sports Arena'da Fenerium mağazası açıldı

Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Fenerium'un basketbol konseptli mağazası Ülker Sports Arena'da açıldı.

İlker Otman biyografi Haberi

İlker Otman biyografi

İlker Otman kimdir?

İlker Otman, ilk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır'da yaptı. 1998 yılında ODTÜ mimarlık fakültesinde lisans eğitimine başladı. 2003 yılında mezun olduktan sonra MESA inşaat firmasının tasarım bölümünde 6 ay süreyle çalıştı.


2005 yılında Diyarbakır Yenişehir Belediye Binası Ulusal Mimari proje yarışmasında mansiyon aldıktan sonra kendi tasarım ofisi olan Otman Tasarım Mimarlık'ı kurdu. 


2006 yılından bu yana kendi tasarım ekibi olan genç tasarımcı ve mimarlarla birlikte çeşitli mimari ve iç mimari projelere imza attı.


Mimar İlker Otman projeleri..

TMN Residences (2008 - Sürüyor)

Suadiye Residence (2008 - Sürüyor)

Ataşehir Residences (2008 - Sürüyor)

Cumbba Home Club (2008)

Efendi Villaları (2008)

City Otel (2008)

Şua Residence (2007 - Sürüyor)

Sönmezler Residences (2007 - Sürüyor)

Sığacık Villaları (2007 - Sürüyor)

Seferihisar İş Merkezi (2007 - Sürüyor)

M-Mall Alışveriş Merkezi (2007 - Sürüyor)

D-Mall...