27 / 04 / 2024

ilkokul öğretmenlerine özel konut kredisi

ilkokul öğretmenlerine özel konut kredisi

Mortgage Uzmanı Garanti, İLKSAN ile üye ilkokul öğretmenlerinin ve MEB çalışanlarının çok özel koşullarda ev sahibi olabilmesi amacıyla bir protokol imzaladı.

Özel okul öğretmenlerine uyarı: Yargıtay'dan önemli fazla mesai hükmü!

Özel eğitim sektöründe görev yapan birçok öğretmen için Yargıtay'dan beklenmedik bir karar çıktı. Yüksek Mahkeme, özel okul öğretmenlerinin mesai saatlerinin, okulda geçirilen zaman yerine verilen ders sayısına göre hesaplanması gerektiğini belirtti. İşte konu ile ilgili detaylar...

İŞKUR'dan hastanede çalışmak isteyenlere fırsat! İlkokul mezunu birçok kadroda işçi alımı!

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), özel hastanelerde temizlikçi, güvenlikçi ve hemşire pozisyonları için yeni personel alımları başlattı. Başvurular 18-35 yaş aralığındaki herkes için açık olacak ve en az ilkokul mezunu olanlar da başvuruda bulunabilecek.

Devlet Su İşleri duyurdu! DSİ KPSS şartsız en az ilkokul mezunu işçi alıyor! Hemen başvurun...

Devlet Su İşleri (DSİ) personel alım ilanını bekleyen vatandaşlara güzel haber geldi. En az ilkokul mezunu KPSS şartsız işçi alımı başladı. Peki başvuru detayları neler oldu? İşte ayrıntılar...

Garanti Mortgage'den ilkokul öğretmenlerine özel fırsatlar!

Mortgage Uzmanı Garanti, İLKSAN ile üye ilkokul öğretmenlerinin ve MEB çalışanlarının çok özel koşullarda ev sahibi olabilmesi amacıyla bir protokol imzaladı.

TİKA'dan Kongo Cumhuriyeti ve Moldova'da yeni projeler!

TİKA, Kongo Cumhuriyeti'nde kadın istihdamı ve kadının toplumdaki statüsünü artırmayı hedefleyen projelere başladı. Ajans, Moldova'daki kreş ve ilkokul öğretmenlerine de ilkyardım kursları verecek.

Turgut Özal Üniversitesi ve İlkokul arasında arazi anlaşmazlığı!

Turgut Özal Üniversitesi ile özel bir ilkokul arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle gerginlik yaşandı. Keçiören Etlik'te meydana gelen olayda, iddiaya göre, özel bir ilkokulun arazisi, Turgut Özal Üniversitesi arazisine katılmak istendi.

Amasya İl Özel İdaresi'nden kiralık otel arsası

Amasya İl Özel İdaresi asgari 106 yatak kapasiteli ve asgari 4 yıldızlı otel ve turistik tesis arsasını uzun süreli kiraya verecek

Erzincan İl Özel İdaresi ilköğretim okulu yaptırıyor

Erzincan İl Özel İdaresi Çayırlı Yazıkaya Köyüne ilk öğretim okulu yaptıracak

Didim Güzel Duygu Sitesi'nde 1000 TL taksitle!

Güzel Duygu Sitesi'nde fiyatlar 29 bin TL olarak belirlendi

Giresun İl Özel İdaresi sosyal tesis satıyor

Giresun İl Özel İdaresi 507 metrekare büyüklükte yüzölçümü olan sosyal tesisi satışa çıkardı

Van İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van İl Özel İdaresi 4 bin 662 metrekare alana sahip taşınmazı kat katşılığı inşaat yaptıracak

Didim Güzel Duygu Sitesi'nde 29 bin TL'ye yazlık!

Güzel Duygu Sitesi'nde evler, bir oda içinde banyosu, tuvaleti ve mutfağı olan yaşam alanlarını barındırıyor

Malatya İl Özel İdaresi, 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

Malatya İl Özel İdaresi, İnönü Üniversitesi Kampüsü içerisinde 8 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak

ilkokul öğretmenlerine özel konut kredisi Haberi

ilkokul öğretmenlerine özel konut kredisi

Mortgage Uzmanı Garanti, İLKSAN (İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı) ile üye ilkokul öğretmenlerinin ve MEB çalışanlarının çok özel koşullarda ev sahibi olabilmesi amacıyla bir protokol imzaladı. SALT Galata’da gerçekleştirilen imza törenine, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz ve Genel Müdürü Mustafa Çağlayan katılırken, Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ömer Orbay ile İLKSAN Genel Müdür Yardımcısı Mintez Şimşek protokole imza attı. Protokol kapsamında, İLKSAN’a üye olan öğretmenler ve MEB çalışanları, uygun faiz oranlarıyla, 10 yıla kadar uzayan vade ve özel ödeme seçenekleriyle konut kredisi kullanırken, dosya masrafı da ödemeyecek. 

İLKSAN üyesi öğretmenler ve MEB çalışanları konut kredisi için Garanti Mortgage’a başvurduğunda, kendilerine özel hazırlanan alternatif ödeme planlarından birini tercih edebilecek. Buna göre İLKSAN üyeleri konut için gerekli peşinatı...