26 / 04 / 2024

imamoğlu sofralık zeytin tesisi ne zaman açılacak

imamoğlu sofralık zeytin tesisi ne zaman açılacak

2007 yılında İmamoğlu ilçesine zeytinyağı tesisinin kurduklarını belirten Öcal, sızma ve rivera yağ ürettiklerini kaydetti. Öcal, “Kısmet olursa Kozan’a 2015 yılı içerisinde sofralık zeytin tesisi yapacağız.” şeklinde konuştu...

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uncuoğlu tarafından kuruldu.

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melik Güder tarafından kuruldu.

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vildan Çetinoğlu Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Çetinoğlu tarafından kuruldu.

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Taşın tarafından kuruldu.

Sofralık zeytinin başkentinde hedef 130 bin ton ihracat! Zeytin fiyatları ne kadar? İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin yeşil zeytin üretiminin yüzde 70'inin, siyah zeytin üretiminin ise yüzde 35'inin yapıldığı Akhisar'da bu sene sofralık ve yağlık olmak üzere toplam 350 bin tona yakın zeytin rekoltesi bekleniyor. Peki zincir marketlerde zeytin ne kadar? A101 ve Migros'ta zeytin kaç TL?

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sıracettin Alma tarafından kuruldu.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

imamoğlu sofralık zeytin tesisi ne zaman açılacak Haberi

imamoğlu sofralık zeytin tesisi ne zaman açılacak


İmamoğlu Şamlıoğlu Zeytin Yağı Fabrikası sahibi Muhittin Öcal, Kozan’a sofralık zeytin tesisi kurmak istediklerini söyledi.


2007 yılında İmamoğlu ilçesine zeytinyağı tesisinin kurduklarını belirten Öcal, sızma ve rivera yağ ürettiklerini kaydetti. İki senedir de sofralık siyah zeytin hazırladıklarını dile getiren Muhittin Öcal, “Bu zeytinlerin 7 TIR’ını geçtiğimiz yıl Almanya’ya ihraç etti. 2014 yılı içerisinde kırsal kalkınma projelerinden faydalanarak 800 bin liralık bir yatırım yapıyoruz. Kozan ve çevresinde zeytincilik yapan çiftçilerimizin kalkınması için bölgede sofralık zeytin işine gireceğiz. Bir kilogram zeytinyağı 5 kilogram zeytinden üretiliyor. Bir kilo zeytini bir kilo yağdan pahalı satıyoruz. Ekonomik olarak çiftçilerimizin menfaatine olacak bir durum.” dedi.


Bu yıl İmamoğlu’nda salamura üzerine bir tesis kuracaklarını kaydeden Öcal, “Kısmet olursa Kozan’a 2015 yılı içerisinde sofralık zeytin tesisi yapacağız.” şeklinde konuştu.


Kozan...