25 / 04 / 2024

imar barışı kredisi hesaplama

imar barışı kredisi hesaplama

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank indirimli kredi faizi kampanyasıyla imar barışı kredisi kullandırmaya başladı. 

İmar barışında peşinatı olmayana kredi imkanı!

İmar barışı ödemeleri için son 10 günün içine girildi. İmar barışı için peşinatı bulunmayan vatandaşlara bankalar yüzde 1.55’den başlayan faiz oranları ile imar barışı konut kredisi kullandırıyor.

Düşük faizli imar barışı kredisi veren bankalar!

Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank imar barışından faydalanmak isteyip finansal desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara yüzde 1.33’den başlayan faiz oranları ile imar barışı kredisi kullandırıyor...

Yüzde 1,33 faizli imar barışı kredisi kullandıran bankalar!

Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank kampanyalı imar barışı kredi ürünleri kapsamında yüzde 1,33 faiz oranları kredi kullandırıyor....

Bankalar hala düşük faizli imar barışı kredisi veriyor mu?

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank düşük faizli kredi kampanyasıyla İmar Barışı Kredisi kullandırmaya devam ediyor...

İndirimli imar barışı kredisi veren bankalar!

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank düşük faizli kredi kampanyasıyla İmar Barışı Kredisi kullandırmaya devam ediyor. Kamu Bankalarının uyguladığı indirimli İmar Barışı Kredisinin detaylarını Kredi Pazarı araştırdı.

Kamu bankaları indirimli imar kredisi kullandırmaya devam ediyor!

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank indirimli kredi faizi kampanyasıyla imar barışı kredisi kullandırmaya devam ediyor. Kamu bankalarının uyguladığı indirimli imar barışı kredisinin detaylarını Kredi Pazarı  araştırdı.

Kamu bankaları hala imar barışına özel kredi veriyor mu?

Kamu Bankalarının uyguladığı yüzde 1.33 faiz oranlı imar barışı kredisi devam ediyor. Bankaların diğer hemen her ürününde artan maliyetler ve riskler dolayısı ile faiz oranları değişse de imar barışı kredisi kampanyasında farklılık olmadı.

3 bankadan düşük faizli imar barışı kredisi!

13 milyon ruhsatsız ve kaçak yapıyı ilgilendiren imar barışı kapsamında kredi başvuruları başladı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank; ‘Yapı Kayıt Belgesi’ alacaklar için kredi faiz oranlarında indirime gitti.

İndirimli imar barışı kredisinin detayları!

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank indirimli kredi faizi kampanyasıyla imar barışı kredisi kullandırmaya başladı. 

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları başladı!

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren imar barışı için 3 kamu bankası düşük faizli "imar barışı kredisi" verecek. Başvurular bugün başladı...

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları yarın başlıyor!

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren imar barışı için başvurular devam ediyor. Yapı Kayıt Belgesi almak isteyen vatandaşlara düşük faizli imar barışı kredisi başvurularını yarından itibaren gerçekleştirebilecek.

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren İmar Barışı için başvurular devam ederken, Yapı Kayıt Belgesi almak isteyen vatandaşlara da bankalar yardım eli uzattı. Peki düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Vatandaşların çoğu imar barışından habersiz!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç , ‘imar barışı’nın detaylarından bahsetti. Genç, ''Başvuru süresinin dolmasına kısa bir süre kalmış olmasına rağmen vatandaşların çoğu imar barışı düzenlemesinin ne getirdiğinden habersiz'' dedi. 

imar barışı kredisi hesaplama Haberi

imar barışı kredisi hesaplama

İmara aykırı yapılara ‘Yapı Kayıt Belgesi’ verilen ‘İmar Barışı’ uygulaması kapsamında 31 Ekim’e kadar başvuru yapılıp, bedelinin de sene sonuna kadar ödenmesi gerekiyor. Bu haktan yararlanmak isteyenlerin nakit sıkıntısını uygun kredi seçenekleri ile çözmek için Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından düşük faiz oranlı kredi kullandırılmaya başlandı.

İmar Barışı Kredisi Faiz Oranları

KrediPazarı’nda yer alan habere göre; Kamu bankalarının ortak imar barışı kredi kampanyası kapsamında Yapı Kayıt Belgesi için kredi başvurusu yapan vatandaşlara düşük faizli kredi veriliyor. Başvuru sahipleri 60 ay vade ve yüzde 1,33’ten başlayan faizle kredi alabiliyor. 20 bin TL’ye kadar olan kredilerde 48 ay vade için faiz oranı yüzde 1.33 iken, 100 bin TL’ye kadar olan kredilerde 48 ay vade için yüzde 1.48, 100 bin TL ve üzeri...