17 / 04 / 2024

İmar barışı kredisi veren bankalar

İmar barışı kredisi veren bankalar

13 milyon ruhsatsız ve kaçak yapıyı ilgilendiren imar barışı kapsamında kredi başvuruları başladı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank; ‘Yapı Kayıt Belgesi’ alacaklar için kredi faiz oranlarında indirime gitti.

İndirimli imar barışı kredisinin detayları!

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank indirimli kredi faizi kampanyasıyla imar barışı kredisi kullandırmaya başladı. 

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları başladı!

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren imar barışı için 3 kamu bankası düşük faizli "imar barışı kredisi" verecek. Başvurular bugün başladı...

İmar barışı için 3 kamu bankası düşük faizli kredi verecek!

İmar barışından daha çok vatandaşın faydalanmasını sağlamak için bir süredir çalışma yürüten üç kamu banka; Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank bu çalışmasını sonuçlandırdı...

İmar barışında peşinatı olmayana kredi imkanı!

İmar barışı ödemeleri için son 10 günün içine girildi. İmar barışı için peşinatı bulunmayan vatandaşlara bankalar yüzde 1.55’den başlayan faiz oranları ile imar barışı konut kredisi kullandırıyor.

İmar barışı konut kredisi kullandıran bankalar!

İmar Barışının sona ermesine çok kısa bir süre kaldı. Yapı kayıt belgesi bedeli için peşinatı bulunmayan vatandaşlara hangi bankalar İmar Barışı Konut Kredisi kullandırıyor?

Düşük faizli imar barışı kredisi veren bankalar!

Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank imar barışından faydalanmak isteyip finansal desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara yüzde 1.33’den başlayan faiz oranları ile imar barışı kredisi kullandırıyor...

İmar barışı kredi kampanyası devam ediyor mu?

Başvuruların resmen uzadığı açıklanan İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank indirimli faiz oranlarıyla İmar barışı kredisi kullandırmaya devam ediyor.

Bankalar hala düşük faizli imar barışı kredisi veriyor mu?

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank düşük faizli kredi kampanyasıyla İmar Barışı Kredisi kullandırmaya devam ediyor...

İndirimli imar barışı kredisi veren bankalar!

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank düşük faizli kredi kampanyasıyla İmar Barışı Kredisi kullandırmaya devam ediyor. Kamu Bankalarının uyguladığı indirimli İmar Barışı Kredisinin detaylarını Kredi Pazarı araştırdı.

Kamu bankaları indirimli imar kredisi kullandırmaya devam ediyor!

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank indirimli kredi faizi kampanyasıyla imar barışı kredisi kullandırmaya devam ediyor. Kamu bankalarının uyguladığı indirimli imar barışı kredisinin detaylarını Kredi Pazarı  araştırdı.

İndirimli imar barışı kredisinin detayları!

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank indirimli kredi faizi kampanyasıyla imar barışı kredisi kullandırmaya başladı. 

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları başladı!

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren imar barışı için 3 kamu bankası düşük faizli "imar barışı kredisi" verecek. Başvurular bugün başladı...

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları yarın başlıyor!

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren imar barışı için başvurular devam ediyor. Yapı Kayıt Belgesi almak isteyen vatandaşlara düşük faizli imar barışı kredisi başvurularını yarından itibaren gerçekleştirebilecek.

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren İmar Barışı için başvurular devam ederken, Yapı Kayıt Belgesi almak isteyen vatandaşlara da bankalar yardım eli uzattı. Peki düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

İmar barışının kredisi de hazır!

Hükümet imara aykırı yaklaşık 13 milyon yapıyı ilgilendiren İmar Barışı sürecini başlattı, ödemeler 31 Aralık'a kadar yapılacak. Bankalar bu ödemelere özel, düşük faizli kredi paketleri açıklıyor...

Kat irtifakı olanlar imar barışına başvurabilir mi?

Kat irtifakı olanlar imar barışına başvurabilir mi? İmar barışı kapsamında kat irtifakından kat mülkiyetine geçilebilir mi?

İmar barışı kredisi veren bankalar Haberi

İmar barışı kredisi veren bankalar

Birçok ruhsatsız ve kaçak yapıyı ilgilendiren imar barışı kapsamında kredi başvuruları başladı. İşte Memleket Gazetesi'nden Kerim Çayır'ın haberi...

Mayıs ayı itibariyle Meclis’ten geçen imar barışı uygulaması pek çok vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Çürük olmayan ve iskansız yapılar olarak geçen gayrimenkuller kayıt altına alınarak iskan alınabilecek. 31 Aralık 2017 tarihinden önce ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı olarak yapılmış yapılar için imar barışına başvurulabilecek ve Yapı Kayıt Belgesi alınabilecek.

İmar Barışı kapsamında başvuruda bulunan fakat ödenecek olan ücreti bir türlü denkleştirme de sıkıntı yaşayan vatandaşlar için müjde bankalardan geldi. İmar barışı için 3 kamu bankası düşük faizli “imar barışı kredisi” verecek. Başvurular 6 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başlamış durumda.

3 kamu bankası imar barışı düzenlemesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak çalışma yürüttü....