29 / 03 / 2024

İmar İnşaat A.Ş batacak mı

İmar İnşaat A.Ş batacak mı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İmar İnşaat A.Ş için "Şu anda İmar A.Ş. batık durumda. İmar A.Ş.'yi kurtaracağız, batıktan, çukurdan çıkaracağız" dedi.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Ömer Keleş ve Veysel Keleş ortaklığında kuruldu.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Meksika'da inşaat sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatlar yayımlandı!

Meksika'da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını konusunda başdanışma kurulu olan Genel Sağlık Kurulu, inşaat, madencilik, otomobil ve kamyon imalatı sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatları yayımladı.

TMSF, Baykes İnşaat'ın Bayburt'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baykes İnşaat Gıda Tekstil'in Bayburt Şingah'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Müteahhitlik devi Nas İnşaat'a haciz şoku! 

İBB, KİPTAŞ gibi belediyelere büyük ölçekli işler yapan müteahhitlik devi Nas İnşaat AŞ adlı şirkete haciz geldi.

Neo İnşaat'a operasyon: 12 gözaltı!

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Esenlik İmar İnşaat'a ilişkin 5 soru mecliste!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Esenlik İmar İnşaat'a ilişkin 5 soruyu meclis gündemine taşıdı..

İmar İnşaat A.Ş batacak mı Haberi

İmar İnşaat A.Ş batacak mı

Başkan Kocamaz, dün düzenlediği basın toplantısında İmar İnşaat A.Ş.'nin borç batağında olduğunu söyledi. Danıştay tarafından iptal edilen Denizpark'ın ihalesiz olarak 3. bir firmaya verilebilmesi için Macit Özcan döneminde İmar İnşaat A.Ş.'nin de içinde bulunduğu birtakım senaryolar üretildiğini öne süren Kocamaz, "Denizpark olayı tamamen bir senaryonun adım adım uygulanmasıdır" ifadesini kullandı. 


Büyükşehir Belediyesi'nin, kıyı kenar çizgisi ve dolgu alanında olması nedeniyle yapılan bütün karşı çıkışlara rağmen, Denizpark'ı 'inadım inat' diyerek yaptığını ifade eden Kocamaz, belediyenin burayı işletemeyeceğini anlayınca 3. bir şahsa vermek istediğini anlattı. Kocamaz, "Ama 3. şahsa direk veremiyor, çünkü ihale yapması lazım. O zaman diyor ki, 'ben meclis kararıyla bu tesisi İmar A.Ş.'ye vereyim, İmar A.Ş. de 3. firmaya versin. Şu anda İmar A.Ş. ihalesiz veremez ama o dönemde...