25 / 04 / 2024

imar planı usulsüzlük mudanya

imar planı usulsüzlük mudanya

Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı beldesinde 5 yıl önce inşaat yapacak bir müteahhitten imar planlarında değişiklik yapılması için para istendiği iddiasıyla, beldenin eski belediye başkanının da aralarında bulunduğu 3 kişinin yargılanmasına devam...

Konut siteleri de usulsüzlüklerle gündemde: Maliyetler fazla gösteriliyor, çalışmayanlara maaş bağlanıyor!

Konut sitelerindeki usulsüzlükler tek tek ortaya çıktı. Peki en çok usulsüzlük hangi alanlarda oluyor? Konut sitelerinde yaşanan usulsüzlükler nasıl engellenebilir?

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat: Site yönetimlerinde ciddi usulsüzlükler yapılıyor!

Site yönetimlerini inceleme altına alan KPMG Türkiye, farklı ölçeklerde birçok usulsüzlük yapıldığını ortaya çıkardı. Vatandaşlar hem maddi hem manevi zorluk yaşadı..

O işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle başlıyor! Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Cirosu 3 milyon TL ve üzerinde olan işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle resmen başlıyor. Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşma engellenecek!

Olimpos Kazı Başkanı Prof. Dr. Yelda Olcay Uçkan, Olimpos'un imar planına ilişkin açıklamalarda bulundu. Uçkun, "Planla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek, bungalov tarzı evlerin yoğunluğu yüzde 50 oranında düşürülecek" dedi...

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Diyarbakır'da tapu işlemlerinde usulsüzlük operasyonu!

Diyarbakır Çınar'da rüşvet karşılığı tapu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 zanlıdan biri tutuklandı.

Didim'de Hazine arazilerinde usulsüzlük iddiası!

Aydın Didim'de Hazine arazilerine yönelik usulsüzlük soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Aydın'da hazine arazilerinde usulsüzlük iddiası!

Aydın'ın Didim ilçesinde hazine arazilerine yönelik usulsüzlük soruşturması kapsamında 27 şüpheli gözaltına alındı.

imar planı usulsüzlük mudanya Haberi

imar planı usulsüzlük mudanya

Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı beldesinde 5 yıl önce inşaat yapacak bir müteahhitten imar planlarında değişiklik yapılması için para istendiği iddiasıyla, beldenin eski belediye başkanının da aralarında bulunduğu 3 kişinin yargılanmasına devam edildi.


Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, "icbar suretiyle irtikap" suçundan 10'ar yıla kadar hapis istemiyle yargılanan eski Güzelyalı Belediye Başkanı Selçuk Mutlu, inşaat mühendisi eşi Selda Seven Mutlu, müşteki İsmail Turan katıldı. Duruşmaya, "irtikap suçuna yardım" suçundan 5 yıla kadar hapsi istenen dönemin Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli memur Ayhan Turan Uçar katılmadı.


Müşteki İsmail Turan'ın vekili Özgür Meriç Turan, daha önce tanık olarak ifadesi alınan Eşref A'nın yalan beyanda bulunduğunu ve mahkemeyi yanılttığını öne sürerek, "O şahıs hakkında, yalan tanıklıkta bulunmaktan suç duyurusunda bulunulmasını, sanıkların mal varlığındaki...