26 / 04 / 2024

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, bütün gemilerin atıklarının etkin olarak takibini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Mavi Kart sisteminin, en kısa sürede tüm bölgelerde uygulanması gerektiğini söyledi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu limanlar arasındaki mesafeleri kısaltacak!

DTO İzmir Şubesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, açılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun önemini anlattı.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Yeni Alsancak Limanı'nın önü açıldı!

2011 yılından beri beklenen 'Yüzülebilir Körfez Projesi'nde ÇED için nihai onay geldi. Konuyla ilgili İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Öztürk, 'Limanın özelleştirilip gerekli yatırımların yapılması ve verimli şekilde çalıştırılmasının önü açıldı' açıklamasını yaptı

Alsancak Limanı'nın imar planı sorunu çözülüyor!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın imar planlarına yönelik sorunları çözmek için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) ve Konak Belediyesi'nin birlikte çalışma kararı aldığını belirtti.

İzmir Kruvaziyer Limanı imar planına itiraz!

Özelleştirilmesi planlanan İzmir Alsancak Limanı için hazırlanan yeni imar planındaki Kruvaziyer Limanı’na, Konak Belediyesi’nden eksiklikler nedeniyle itiraz geldi. DTO uzlaşma çağrısı yaptı.

DTO İnşaat Elektrostatik Boyama ve Metal Kaplama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DTO İnşaat Elektrostatik Boyama ve Metal Kaplama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Doğan ve Nazmi Tokman ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

İEKKK'in gündeminde İzmir Limanı vardı!

DTO Başkanı Öztürk, “ İzmir ya karasallaşarak tarihten silinen Efes Limanı gibi olacak ya da dünyayla bütünleşen Amsterdam Limanı gibi olacak ” dedi.

Marina yatırımlarının önü açılsın!

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İZFAŞ Boat Show İzmir - 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı kapsamında marina yatırımcılarını ve yöneticilerini biraraya getirdi.

Kruvaziyer turizmi için liman hizmetleri maliyetlerini azaltmalı!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, kruvaziyer turizmden daha fazla pay alabilmek için kademeli teşvik sistemi uygulanmasını ve liman hizmetleri maliyetlerinin azaltılmasını önerdi.

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk Haberi

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk


İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, bütün gemilerin atıklarının etkin olarak takibini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Mavi Kart sisteminin, en kısa sürede tüm bölgelerde uygulanması gerektiğini söyledi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Deniz Ticaret Odası koordinesinde Çeşme Sisus Otel'de düzenlenen "Mavi Kart Uygulamalarının Değerlendirilmesi Çalıştayı"nın ikinci gününde konuşan Başkan Öztürk, "Ayvalık'tan Didim'e kadar olan sorumluluk sahamızda bulunan 15 liman ve 8 marinada atık alım tesisleri mevcut olup, bu tesisler sadece kendi gemi ve müşterilerine hizmet verebilmektedir. Bu tesislerde kendi müşterisi olmayan gemi/teknelerin (balıkçı ve gezi teknelerinin) atık vermesi (ticari açıdan) mümkün değildir. Marinalar; müşterisi olan yatların atıkların marina bünyesindeki tesisler aracılığı ile alıyor. Ya da bulunduklan bölgenin özelliğine göre belediyelere teslim ediyor veya kanalizasyon sistemi ile bertaraf...