26 / 04 / 2024

İmer Mimarlık adres

İmer Mimarlık adres

İmer Mimarlık Dizayn Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Cudi Çirik tarafından kuruldu.

Homdesıgn Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homdesıgn Mimarlık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Semih Aygın tarafından kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Ahlatçı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Avcı tarafından kuruldu.

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Talha Beser tarafından kuruldu.

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Zahid Akpınar tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çelebi, Ömer Fatuk Çalışkur ve Serkan Heper ortaklığında kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Nur Karaca ve Ömer Eyüp Bozan tarafından kuruldu.

Babar Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Babar Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ömer Faruk Babar tarafından kuruldu!

Hutra Yapı Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Hutra Yapı Mimarlık Limited Şirketi Küçükçekmece’de Ömer Cantürk ve Seda Doğdu ortaklığı  tarafından kuruldu

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Faruk Atik tarafından kuruldu.

İmer Mimarlık adres Haberi

İmer Mimarlık adres

İmer Mimarlık Dizayn Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Cudi Çirik tarafından kuruldu.

İmer Mimarlık Dizayn Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak ve konusu ile ilgili her türlü danışmanlık hizmeti vermek.mühendislik, proje, dizayn, danışmanlık, fizibilite ve kontrollük çalışmalarını yapmak -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. -Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi...