28 / 03 / 2024

imperium residence projesi

imperium residence projesi

Imperium No1 Residence projesinde 77 adet konut ve 2 adet dükkan yer alıyor. Proje Perpa Ticaret Merkezi ve Okmeydanı Devlet Hastanesi'nin karşısında yükseliyor.

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

19 soruda Optimist Residence projesi!

Optimist Residence projesi konut, AVM ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte 19 soruda Optimist Residence projesi...

Onurum İnşaat'ın yeni projesi: Beylikdüzü Onurlu Park Residence!

12 bin 490 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Onurlu Park Residence projesi toplam 72 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimler Ekim ayında başlayacak.

NG Residence projesi satışa çıktı! 420 bin TL'den başlıyor!

NG Kütahya Seramik imzası ile inşa edilen NG Residence projesi satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 420 bin TL'den başlıyor.

Wen Residence Levent Projesi fiyat!

Wen Residence projesi Genyap İnşaat tarafından hayata geçirildi. Wen Residence daire fiyatları 383 bin TL'den başlıyor...

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence Projesi!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence Projesi 25 katlı tek blok halinde yükseliyor. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence Projesi 258 bağımsız birimden meydana geliyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesi başlıyor!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesi başlıyor. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar projesinde 208 konut ve 50 ticari birim olacak...

İsis Residence Projesi 30 Nisan'da satışta!

Gürsoy Grup, Beylikdüzü Beykent'te yapacağı yeni projesi İsis Residence için hazırlanıyor. İsis Residence projesinde satışlar 30 Nisan 2016 Cumartesi günü yapılacak tanıtım kokteyli ile birlikte başlayacak...

Atiye Residence projesi Aralık 2017'de teslim!

Atiye Residence projesi Aralık 2017'de teslim ediliyor. İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Residence projesinde 2+1 daire fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Taksim Petek Residence Projesi'nin 10 yılda kendini amorti etmesi planlanıyor!

Dap Yapı’nın 6 ay sonra teslim olacak projesi Taksim Petek Residence, 200 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip. 132 üniteli proje aslında bu köşede daha önce tanıttığım projelere nazaran daha küçük diye tanımlanabilecek bir iş.

Vav Yapı V75 Residence Projesi!

Vav Yapı V75 Residence Projesi 2 blok halinde inşa ediliyor. Toplam 75 adet konuttan meydana gelen projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükselen proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi 102 adet daireden meydana geliyor.

Roket İnşaat Goccina Residence Projesi!

Roket İnşaat Goccina Residence Projesi 22 katlı tek blok halinde yükseliyor. Çankaya Üniversitesi'ne 7.2 kilometre mesafede olan projede 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor.

imperium residence projesi Haberi

imperium residence projesi

Imperium No1 Residence, Imperium Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Proje İstanbul'un kalbinde hayata geçiriliyor. 

Imperium Residence projesi Perpa Ticaret Merkezi ve Okmeydanı Devlet Hastanesi'nin karşısında yükseliyor. Proje Mecidiyeköy'e 2 kilometre, Çağlayan Adliyesi'ne 950 metre mesafede bulunuyor. 

77 adet konut ve 2 adet dükkanın yer aldığı Imperium Residence projesinde her daireye 1 adet otopark imkanı sunuluyor.

Imperium No1 Residence projesi zeminde bulunan iki adet asma katlı dükkan ve üzerinde bulunan 13 kattan meydana geliyor. 

Her katta 6 dairenin yer aldığı Imperium No1 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projenin inşaatının 2021 yılında tamamlanması planlanıyor.

Imperium No1 Residence görselleri:

Web: