25 / 04 / 2024

İMSAD Başkanı Dündar Yetişener

İMSAD Başkanı Dündar Yetişener

Bugün dünya ekonomisinde büyüme beklentilerinin aşağı doğru revize edildiğini belirten İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, "Ülkemizdeki genel seçim, bölgemizdeki jeopolitik gelişmeler ve küresel mali dalgalanmalar ekonomide büyümeyi sınırlandırılıyor.

Dündar Yetişener: Dönüşüm belli bir takvime göre yapılmalı!

İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, sektörün kentsel dönüşüme ilişkin belirsizliklerin ortadan kaldırılmasını ve dönüşümün belli bir takvime göre yapılmasını beklediğini söyledi...

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Bursa Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, ikinci perdeyi Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile açacak. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dündar, kimseyi mağdur etmeden bölgede dönüşüm yapacaklarını söyledi.

Soğanlı, Bursa'nın cazibe merkezi olacak!

Osmangazi'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlatan Başkan Dündar, Soğanlı'dan yabancıların bile konut aldığını söyledi.

İzzettin Küçük'ten Osmangazi projelerine yakın markaj!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar hakkında Başkan Dündar’dan bilgiler alan Vali Küçük, belediyenin ciddi hacimli ve bütçeli projelere imza atarak Osmangazi’yi ve Bursa’yı yücelttiğini söyledi.

Osmangazi meydan ve kültür merkezinin çalışmaları hızla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş'ta başlatılan meydan ve kültür merkezi çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Başkan Dündar, "Tamamlandığında Bursa'mızın cazibe merkezi olacak" dedi.

Eskişehir 1/25 binlik imar planına gelen itirazlar tamamlandı!

1/25 binlik imar planları ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan İl Başkanı Dündar Ünlü, “Planlarla ilgili itirazlar tamamlandı. Bin 200 itiraz var ancak bunlar sadece 1-2 konu hakkında. Konut sahiplerinin itirazı belediyede komisyon tarafından incelenecek. " dedi.

RUMELİSİAD’dan Mustafa Dündar’a dönüşüm övgüsü!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarının Bursa’nın ve Osmangazi’nin geleceğine şekil verdiğini ifade eden RUMELİSİAD yönetimi, Başkan Dündar’ı başarı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Eskişehir'in planı için sivil toplum kuruluşlarının da görüşü alındı!

Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü Büyükşehir Meclisi'nde önceki akşam oy birliği ile alınan kararı değerlendirirken, kentin yararına olan işlerin arkasında duracaklarını söyledi.

Mehmet Dündar: Yatırım için huzur ve güven şart!

AK Parti Diyarbakır Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Dündar, Doğu ve Güneydoğu için açıklanan paketteki yatırımların yapılması ve bölgenin kalkınması için huzur ve güvenin olmasının şart olduğunu ifade etti.

Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi şekilleniyor!

Belediye Başkanı Dündar: "Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Osmangazi Belediyesinin en büyük bütçeli en ciddi yatırımı. Bursa'yı Bursa dışına taşıyacak bir proje" dedi.

Mustafa Dündar: 5 yılda 70 bin kişilik şehir inşa ettik!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Artık kentsel dönüşümü konuşmuyor uyguluyoruz.17 bin daireye oturma izni verdik. 5 yılda 70 bin kişilik şehir inşa ettik. " dedi.

Planlı yapılaşmanın öne çıktığı Osmangazi oluşturduk!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi. Muhtarların sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Dündar, sıkıntıların giderilmesi noktasında fikir alış verişinde bulundu.

Ahmet Cemal Dördüncü Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeleri dörev taksimi ve izah kararını yayınladı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü oldu.

İMSAD Başkanı Dündar Yetişener Haberi

İMSAD Başkanı Dündar Yetişener

Yetişener, şöyle devam etti: "2014'te yüzde 3 civarında gerçekleşen sektör büyümesini, bu yıl özel sektör inşaat harcamaları canlandıracak. Bunu da geçen yıl alınan konut ve konut dışı yapı ruhsatlarındaki yüzde 39 artışa...