24 / 04 / 2024

İMSAD toplantı

İMSAD toplantı

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Dündar Yetişener, takvim değişince şartların iyileşmediğine işaret ederek, “2014 zor bir yıl oldu, takvim değişince koşullar değişmiyor, 2015 yılı da kolay geçecek gibi görünmüyor” dedi

2015'te Türkiye yüzde 3.5, inşaat sektörü yüzde 4.5 büyür!

İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, "2015 yılında Türkiye'deki ekonomik büyümeyi yüzde 3.5, inşaat sektöründeki büyümeyi yüzde 4.5 ve inşaat malzemesi sektöründeki büyümeyi ise yüzde 4.5-5 öngörüyoruz" dedi.

İMSAD 2015 ekonomi toplantısı 21 Ocak'ta!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), ‘2015’te Türkiye ve Dünya Ekonomisini Neler Bekliyor?’ konusunu gündeme taşıyacağı yılın ilk ekonomi toplantısını 21 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek..

İMSAD, Siyasi İklim ve Ekonomik Gelişmeler toplantısını yarın yapacak!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ( Türkiye İMSAD ) yılda dört kez düzenlediği ‘Ekonomi Toplantısı’nın ikincisini ‘Siyasi İklim ve Ekonomik Gelişmeler’ konu başlığı ile yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 40. Gündem Buluşmaları toplantısı bugün!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 40. Gündem Buluşmaları toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları toplantısı 3 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları Toplantısı 'Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/Ekonomi-21' başlığı altında 3 Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 37. Gündem Buluşmaları toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı, ‘Pandemi Sonrası Normalleşme Senaryoları’ başlığı altında 2 Haziran'da saat 16:00'da internet üzerinde gerçekleşecek.

İMSAD ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ toplantısı 12 Mayıs'ta!

İMSAD, 33. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ başlığıyla 12 Mayıs'ta online olarak düzenlenecek...

Türkiye İMSAD'ın 2019'un üçüncü Gündem Buluşmaları toplantısı 20 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 2019 yılının üçüncü ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısını ‘Fırtınalı Havada Dümende Olmak’ başlığı altında 20 Eylül'de gerçekleştirecek...

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 20 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı, Dış Ticarette Tehditler ve Fırsatlar başlığı altında, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla 20 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 14 Aralık'ta!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) aracılığıyla 3 ayda bir düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı, 14 Aralık 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 16 Haziran'da!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından üç ayda bir düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı,16 Haziran Cuma günü yapılacak.

Türkiye İMSAD 2017 toplantısı 23 Şubat'ta!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), Türkiye İnşaat Sektörü 2017 yılı Öncelikler ve Hedefler toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 7 Nisan'da!

Türkiye İMSAD’ın yılda dört kez çeyrek periyotlarda düzenlediği Gündem Buluşmaları’nın bu yılki ilk toplantısı 7 Nisan Perşembe günü 08.30 – 10.30 saatleri arasında Ortaköy Feriye Lokantası’nda gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 11 Haziran'da!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (Türkiye İMSAD) yılda dört kez düzenlediği ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının ikincisi, 11 Haziran Perşembe günü, Ortaköy Feriye Lokantası’nda gerçekleştirilecek.

İMSAD toplantı Haberi

İMSAD toplantı

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Dündar Yetişener, takvim değişince şartların iyileşmediğine işaret ederek, “2014 zor bir yıl oldu, takvim değişince koşullar değişmiyor, 2015 yılı da kolay geçecek gibi görünmüyor” dedi 


Türkiye’nin önde gelen 80 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 derneği ile sektörün çatı örgütü olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (İMSAD) yılın ilk ekonomi toplantısında ‘2015’te Türkiye ve Dünya Ekonomisini Neler Bekliyor?’ konusu gündeme taşındı. Yetişener, ekonomide yüzde 3.5, inşaat sektöründe yüzde 4.5, inşaat malzemeleri sektöründe ise yüzde 4.5-5 oranında büyüme öngördüklerini belirterek, “2014 zor bir yıl oldu, takvim değişince koşullar değişmiyor, 2015 yılı da kolay geçecek gibi görünmüyor. Bugün maalesef dünyada ve Türkiye’de 2015 yılı büyüme beklentileri aşağı doğru revize ediliyor” dedi. Yetişener, “Geçtiğimiz yıl yüzde 3...