29 / 03 / 2024

İnanlar İnşaat halkalı projesi

İnanlar İnşaat halkalı projesi

işçi güvenliği jçin teknolojiden faydalanacaklarını söyleyen İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Halkalı Atakent'te 30 dönüm üzerine 160 ev-ofisi içeren Terrace Su, Avcılar'da ise Terrace Lotus projelerine başlayacaklarını söyledi...

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

İflas eden inşaat şirketi mağduru olmayın!

TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Özkan, geçtiğimiz gün iflasını açıklayan İnanlar İnşaat üzerine inşaat şirketinden daire alıp mağdur olunmaması için açıklamalarda bulundu...

Sektör temsilcileri İnanlar İnşaat'ın iflasını yorumladı!

Dumankaya İnşaat ve Fi Yapı geride binlerce mağdur bıraktı. Şimdi bu kervana İnanlar İnşaat da eklendi. Sektör temsilcileri, bu sürecin daha dikkatli yönetilmesi gerektiği görüşündeler. 

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

Esta İnşaat Halkalı satış ofisi!

İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yer alan Esta İnşaat Halkalı projesi 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari üniteden meydana geliyor. Esta İnşaat Halkalı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esta İnşaat Halkalı'ya 243 konut yapacak! Yeni Proje!

Esta İnşaat, İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 2019 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanan proje 243 konuttan meydana gelecek..

İnanlar İnşaat'ın villalarına yoğun ilgi!

İnanlar İnşaat Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği projeler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Projelerde 60 ay vade farksız ve 120 ay yüzde 0.42 kredi oranı ile ödeme yapılıyor.

Gültaş İnşaat Halkalı Meydan proje fiyatları!

Toplam 287 konut ve 58 ticari birimden meydana gelen Gültaş İnşaat Halkalı Meydan projesinde yüzde 50 peşinattan sonra kalan bedel taksitlendirilebiliyor. İşte Gültaş İnşaat Halkalı Meydan proje fiyatları...

İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

İnanlar İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İnanlar İnşaat genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!

Özülke İnşaat, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın Halkalı Atakent proje ihalesini kazandı. Özülke İnşaat, Atakent'te 394 konut ve 31 dükkan inşa edecek...

İnanlar İnşaat halkalı projesi Haberi

İnanlar İnşaat halkalı projesi

Son dönemde gündeme gelen işçi güvenliği konusunda teknolojiyi kullanacaklarını belirten İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan, "1 milyar liralık 6 projemizde taşeronlar bile retinasını okutup şantiyeye girebilecek" dedi Kuruluşunun 50'nci yılı olan 2015'te toplam değeri 1 milyar lira olan 6 projeye başlayacak İnanlar İnşaat'm Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, yeni projelerinde son dönemde sıkça gündeme gelen işçi güvenliği konusunda teknolojiden faydalanacak. 


Projelerde yapım ve uygulamanın yanı sıra 'sıfır iş kazası' hedefini içeren 4'üncü nesil inşaat tekniklerini kullanacaklarını belirten İnan, böylelikle şantiyede kayıtlı ve işinin ustası işçilerin denetim altında bulunacağını kaydetti. İnan, "Son dönemde meydana gelen iş kazaları bizi derinden üzdü. Bu kapsamda teknolojiden de yararlanacağız. Taşeronlarda insanlar sigortasız işçileri içeri sokup çalıştırıyorlar. 

Bunların kaydı kuydu yok. Şantiye girişlerine gözlere yönelik retina okuyucu...