29 / 03 / 2024

inanlar inşaat hizmetleri

inanlar inşaat hizmetleri

İnanlar inşaat Fortune dergisi'nin ''Türkiye'nin en büyük 500 şirketi'' listesinde 305. ''Satışlarını en çok arttıranlar'' listesinde 5. sıradan güçlü bir giriş yaparak 2014 yılının performansı en yüksek şirketleri arasında yerini aldı.

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Balance Yapı İnşaat Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Yapı İnşaat Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Em tarafından kuruldu.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Azerbaycan inşaat ihalelerine Türkiye modeli!

Azerbaycan Bakanlar Kurulu İnşaat, Şehircilik ve Kamu Hizmetleri Daire Başkanı Feyruz Mustafayev, ülkede yapılacak olan inşaat ihalelerinde Türkiye'ye öncelik tanınacağını söyledi. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Eryel Yapı İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryel Yapı İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Eren, orhan Yelegen ve Telat Eren ortaklığında kuruldu.

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Kasapoğlu tarafından kuruldu.

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şahin tarafından kuruldu.

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İnan tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası Workindo! 

Workindocom, inşaat sektöründe çalışanlar ve firmaların ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri tek bir platformda topladı. Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeye ilişkin, "Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay" dedi...

inanlar inşaat hizmetleri Haberi

inanlar inşaat hizmetleri

İnanlar inşaat 50. yılında bu prestijli listede yer almanın gururu ve faaliyet gösterdikleri tüm sektörlerde bölgesel lider olma vizyonu ile büyümeye devam edeceklerini...